Kısa Yoldan Para Kazanma Yolları --- Fikirlerinizi Buraya Yazın
-
Kısayoldan Para Kazanma Fikirlerinizi Burada Paylaşalım. Legal İllegal Bütün Yolları Paylaşalım
-
illegal olarak çok kolay para kazanabilirsin...
türk cc ve çalıntı kimlikle yapamıyıcağın şey yok ama burda anlatılmaz ince iş onlar :)helalinden istiyosan oturucan pc nin başına bigün full kasıcan ticari bi program yapıcan o program eğer kaliteliyse sike sike satar... alıcı kesin bulursun... ha bunu için biraz kafa ve yetenek lazım tabi o başka
-
Esrar eroin işine el atalııııımmmmmmmm
-
Eğer Spedia felan türü programlarda bu kapsama giriyorsa o tür sitelerden para kazanılmaz, yani kazanan vardır ama çok azdır.. Ayrıca birde çok iyi bir siten varsa banner yoluyla baya kazanabilirsin ama sitenin çok iyi olması lazım.
-
hollanda sinirindan mal gecireceksin..
-
herkezi dolandırım sonra tüyceksin
büyük mewlalarda tabii
-
Bence en İyisi eline Bıcak ve belinde silah ile gezip harac toplamak...Ben ayda 100 Milyon filan topluyorum...Heheheh
-
Sieee a.k topluyomus..
-
-
Birazdaha fazla konusursanız sizdende harac kesecem ona göre kelimesi 100.000 oldu paranıza göre konusun...zuhahahhahaa hehehehhe
-
sınır ticareti yapacaksin. mesela burda herkes fransaya gecip icki aliyo, burda satiyo. ehliyeti alinca ben de basliyorum bu i$e :)
Toplam Hit: 13203 Toplam Mesaj: 18