Kişi Listeniz Dolu Olduğundan Kişi Ekliyemiyoruz ( Hadi Be )
-
S.a arkadaşlar messenger da sorunum war ne yaptıysam çözemedim kişi eklemek istiyorum eklemiyor kişi listeniz dolu silin fln diyor ama messengerda 40 kişi ekli ... Birkaç yerde araştırdım diyorlarki windows live oturumunuz açın oradaki kişilerime gelip oradan silin diyor denedim ama işe yaramadı ... Kaldırığ tekrar kurdum en son sürümünü yükledim ( Beta İnglizce olan ) .... En son sizleri rahatsız etmeye karar verdim :) Bu konu hakkında çözüm önerisi olan warmı ?
-
hoca bizim yapamadımızı yap ve microsofta sevgi dolu mail at
-
Orasıda çözemez bnm sorunu :D
-
hmm o zaman sakat :D benim aklıma bi tek yeni bi hesap al öyle dene orda sorun olmaz kal geliyo ama bilen müritler vardır heralde :)
-
İnşallah buradanda bişi çıkmassa yeni hesap alıcam artık :)
-
Hocalar sorunu çözdüm çözüm; ben facebook hesabımı msn ile ilişkilendirmiştim facebookda 1000 i aşkın arkadaşım war sanırım o yüzden kişi eklemek istediğimde dolu diyordu ilişkiyi kaldırdım ve sorun çözüldü değerli adminlerim konuyu ilgili yere taşıyabilirler isterlerse :)))
-
Çok sık görüşmediğin kişileri engellemeden silebilirsin. Onlarda açık gözükürsün, sana ulaşabilirler.
-
bir koç kişi ekleyip sildiysen felan
araçlar>seçenekler>gizlilik oradaki listeleri temizlemeyi dene belki bifaydası olur
-
Şimdide bi sorun oluştu daha önce konustuum bi kişiye çevrimdışı msj atamıyorum ... ayrıca o mesaj atamadığım kişi bana sürekli çevrimdışı görünüyor ...,,
( Engelleme olayı filan yok belirteyim :) ... Msn de kişinin üzerine tıklayınca direk mail sayfasına atıyor )
-
bendede olmuştu bir dönem, kendi kendine düzeldi bir anda. Zamana bırak desem ciddiye almamış gibi olacak ama öyle yap hoca.
-
Denencek tüm yolları denedim zaten zamana bıraklaım dediğin gibi önerin için teşekkürler Hocam :)