Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)
-
-
AntiSeptiK bunu yazdı
bu mudur ?
-
HeYeT bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
04.07 tarihinde Hyundai accent admire 1.5 crdi 2005 model araba aldım :) o günden bu güne 2600 km yaptım maşallah güzel.
Uzun yolda cok konforlu sehiricinde yakıt tüketimi düşük ancak 3 silindir bilmem senin için bişey ifade edermi ama 4 silindire kafa tutar yani eksik kalmazsın. Temizini bulursan tavsiye ederim 14 15 16 piyasası üstüne bide elinde para kalır sigortası cartı curtu olur.
hocam km ve fiyat veririmisin temizmiydii aldığın araba hiç yakıt ölçümü yaptın km kaç kuruş mesela bu accent lerin kasası için pek iyi şeyler duymadım doğrumudur. aldığın model 1,5 iyiymiş 1,3 klima açıkken zorlanıormuş.
Valla hocam benimki 150bindeydi 14e aldım trigeri değistirdim.
Yakıtını pek ölcme fırsatım olmadı uzun yoldu suydu buydu 160 rahat gördüm sıkıntı yok.
22-23 kurus yakıyor tahminimce normal kullanımda.
Klima acınca pek farkettirmiyor yokusları torku yüksek olduğu icin tırmanıyor ici de pek geniş.
Eğer pazarda falan denk gelirsen bin bak derim bende önyargılıydım.
Sanayiye gittim bir arkadasımla o kasaya bindim bir tur attım bayağı beğendim.
Cliodan vazgecip onu aldım.
-
HeYeT bunu yazdıAntiSeptiK bunu yazdı
bu mudur ?
budur hocam.
ust 2 kişilik yatak alt iki kişilik yatak. orjinal ellenmemiş westfalia mobilyası, mutfak, dolap, fırın, (bkz. volkswagen westfalia ), karavan ruhsatlı, düşük sigorta, düşük vergi. lpg de 25- 30 kuruş.
artan paranla da bi sene bedava tatil yaparsın. park ettiğin her yer evin (:
değerli araç westfalia'lar pek bulunmuyo artık ulkede. bugun 14'e alsan yarın ufak tefek bakımla 20 ye satarsın (:
-
http://www.sahibinden.com/citroen/dizel?a5_min=2007&price_min=16000&a5_max=2013&price_max=20000&viewType=Gallery
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay
Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile.
3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek.
-
4 kasa golf akar gider
-
HeYeT bunu yazdı
maksimum 17000 lira civarında benim düşündüğüm efsane kasa corolla sizin bir tavsiyeniz varmı bu paraya şu daha mantıklı gibi.
bir arkadaşım ısrarla bu paraya 2000 üstü araba al diyor.
hertürlü GOLF iyi gider !!!
-
10 yıl önce 97 model Coralla GLİ aldım. Bu on yıl içinde;
Renault aldım sattım GLİ duruyor.
Hundai aldım sattım GLİ duruyor.
Opel aldım sattım GLİ duruyor.
Ford aldım sattım GLİ duruyor.
Yeni toyota aldım sattım GLİ duruyor.
Fiat aldım sattım GLİ duruyor.
-
mfatihbodur bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay
Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile.
3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek.
araba fabrikadan çıkmış gibi görünüyor adam harbiden temiz bakmış.