folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-westfalia-karavan-119604541/detay

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

04.07 tarihinde Hyundai accent admire 1.5 crdi 2005 model araba aldım :) o günden bu güne 2600 km yaptım maşallah güzel.

Uzun yolda cok konforlu sehiricinde yakıt tüketimi düşük ancak 3 silindir bilmem senin için bişey ifade edermi ama 4 silindire kafa tutar yani eksik kalmazsın. Temizini bulursan tavsiye ederim 14 15 16 piyasası üstüne bide elinde para kalır sigortası cartı curtu olur.

hocam km ve fiyat veririmisin temizmiydii aldığın araba hiç yakıt ölçümü yaptın km kaç kuruş mesela bu accent lerin kasası için pek iyi şeyler duymadım doğrumudur. aldığın model 1,5 iyiymiş 1,3 klima açıkken zorlanıormuş.

Valla hocam benimki 150bindeydi 14e aldım trigeri değistirdim.

Yakıtını pek ölcme fırsatım olmadı uzun yoldu suydu buydu 160 rahat gördüm sıkıntı yok.

22-23 kurus yakıyor tahminimce normal kullanımda.

Klima acınca pek farkettirmiyor yokusları torku yüksek olduğu icin tırmanıyor ici de pek geniş.

Eğer pazarda falan denk gelirsen bin bak derim bende önyargılıydım.

Sanayiye gittim bir arkadasımla o kasaya bindim bir tur attım bayağı beğendim.

Cliodan vazgecip onu aldım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

budur hocam. 

ust 2 kişilik yatak alt iki kişilik yatak. orjinal ellenmemiş westfalia mobilyası, mutfak, dolap, fırın, (bkz. volkswagen westfalia ), karavan ruhsatlı, düşük sigorta, düşük vergi. lpg de 25- 30 kuruş.

artan paranla da bi sene bedava tatil yaparsın. park ettiğin her yer evin (:

değerli araç westfalia'lar pek bulunmuyo artık ulkede. bugun 14'e alsan yarın ufak tefek bakımla 20 ye satarsın (:

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/citroen/dizel?a5_min=2007&price_min=16000&a5_max=2013&price_max=20000&viewType=Gallery

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay

Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile. 

3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek

4 kasa golf akar gider

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

maksimum 17000 lira civarında benim düşündüğüm efsane kasa corolla sizin bir tavsiyeniz varmı bu paraya şu daha mantıklı gibi.

bir arkadaşım ısrarla bu paraya 2000 üstü araba al diyor.

hertürlü GOLF iyi gider !!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

10 yıl önce 97 model Coralla GLİ aldım. Bu on yıl içinde;

Renault aldım sattım        GLİ duruyor.

Hundai aldım sattım         GLİ duruyor.

Opel aldım sattım             GLİ duruyor.

Ford aldım sattım             GLİ duruyor.

Yeni toyota aldım sattım  GLİ duruyor.

Fiat aldım sattım              GLİ duruyor.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay

Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile. 

3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek. 

araba fabrikadan çıkmış gibi görünüyor adam harbiden temiz bakmış.

matematik24.com
Toplam Hit: 5010 Toplam Mesaj: 54