Kitap Arıyorum - Lilith
-
Selam hocalar İlya Yayınlarının Mitoloji serisinden Lilith kitabını almak istiyorum ama internette hiçbir kitap sitesinde stoklarda bulunmuyor. Elinde olan varsa veya satın alabileceğim bir yer biliyorsa yönlendirebilir mi? Teşekkürler.
-
-
hiçbir yerde bulamadığım kitapları akmarda bulmuştum,tavsiye ederim,yeri kadıköyde
-
Kitap adını görünce aklıma SuperNatural daki şeytan geldi :D
-
Ayazz bunu yazdı
benimd true blood ta ki vampir tanrı
-
livane bunu yazdıAyazz bunu yazdı
benimd true blood ta ki vampir tanrı
benimde merlininkazanındaki ceyda , lilith venture
-
bende var hocam ama satma niyetim pek yok :S
-
http://www.kitapzen.com/vera-zingsem/lilith.htm
bu siteyi bir ara sor hocam. temin ederler büyük ihtimal. Ben kitap alışverişlerimi hep burdan yapıyorum.
-
kocaeli üniversitesi kütüphanesinde görmüştüm o kitabı. sarıya yakın bir kabı olduğunu hatırlıyorum. dolayısıyla bulunduğun şehirdeki kütüphanelere de bir göz at.
wrongly tarafından 26/Ara/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Sağ olun yardımınız için, İzmir'de birkaç kütüphaneye bakmayı düşünüyorum şu an 20 tl çok gibi geldi. Bulamazsam mecbur alıcam :)
Bu arada Lilith, Adem'in Havva'dan önceki eşi yani ilk eşidir. Adem'den cinsel bir istekte bulunur ve Adem'in kabul etmemesi sonucu cennetten kaçar. Bunu takip eden olaylardan sonra şeytanı doğurur, Habil ve Kabil kavgası vs. gibi olayları başlatan da kendisidir. İzlediğiniz dizi ve filmlerde de bundan esinlenilmiş olabilir.
Prometheus hocam hiç mi yok?
-
yeni konu açmıyım beyler kitap önerisi alabilirmiyim.kütüphaneler de kolayca bulabileceğim kitaplardan evimin altında hemen bir kütüphane var kitap bulamıyorum artık.
dan brown tarzı felan olursa iyi olur.polisiye
mitolojide olur.
roman olsun ama bilgi edinmek amaçlı değil.