Kız Meselesi
-
Twitter: senin taktigi kendi verdigim takikten daha cok begendim hocam.
Ama ilk gidişte söylememekte fayda var gibi
-
Kız tavlama sanatıyla ilgili şöyle bir video serisi var izlemeni tavsiye ederim :D
http://goo.gl/yauE0
-
fth_ bunu yazdı
hegün üst üste git, hergün 100 lira bahşiş bırak
bana hergün 100 tl bahsis biraksin.
Kestirmessem adam degilim. :)))
HoLyCat tarafından 05/Kas/12 05:54 tarihinde düzenlenmiştir -
fazla uzatma akşam kim gelip alıyor bi de onu kontrol et ertesi gün hoşlandığını konuşmak istediğini belirt tlfnunu adisyon fişine yaz git ararsa arar aramassa bidaha oraya sık aralıkla gitme tek taraflı sevgiyi içinde büyütmenin lüzmu yok bi halta yaramaz benden bu kadar tav olur olmaz bir iş karşıdan biticekse kendi payına düşeni yapıcan gerisini ona bırakacaksın paşa gönlü bilir
-
bu işleri hiç mi hiç anlamam kardeşim ne olacak halimiz
-
Cicuta-douglasii bunu yazdı
Valla Türk kızının ne tepki vereceği belli olmaz. Gel beni sik der gibi bakar, medeni cesaretini toplayıp gider konuşursun hayır der hatta tersler a.k.
aynısı başımza geldii 4 kız insan gibi kesmiyolardı bakarak gülmeler falan gözle s.kceklerdi resmen en son arkadaş gidiom lan ben dedi tam yarı yoldayken kızların yanına 5 sap gelmez mi :D g.t gibi kaldık ama kızlarda herycanmı arıyo aq nedir bi dahada böyle şeyleri dikkate almadım almamda kimin ne bok olduğu belli değil
-
yarasaadam bunu yazdı
bu işleri hiç mi hiç anlamam kardeşim ne olacak halimiz
-
son durum nedir hocam ?
-
ben bi kere peçeteye no yazdım. 5 dk sonra msj attı adını yazmamışsın diye :D
ama yazmadan önce de 1 hafta 10 gün kahvaltıya gidip hayvan gidi kesişmiştim
-
konserde çok güzel bi kız gördüm 1-2 dakika bakıştık kıza gülümseyerek merhaba tanışabilir miyiz dedim ve hayır dedi :D bende tamam dedim döndüm yerime. yapmaman gereken şey benim yaptığım.