KIZ MESELESİ
-
Sevmek saçmalık aptallık tebi bu aşık olunca değilde aşık olduktan sonra insanın aklına geiyo bende en az 50 kişiyle çıkmışımdır(nett nickli arkadas dorudur inanıyorum ona) ama en fazla gerçekten sevdiğim kişi sayısı 2 diyebilirim.Heralde doğru kişiyi bulan kadar(heralde brute force:) ) yöntemiyle gidecek bu iş...
-
ulan 22 yaşa geldik hala sap gibi ortadayız anasını satiyim,el alem 50.ci 60.yı götürüyo biz daha 2.yle çıkamadık.ilk çıktığımda(aynı zamanda son çıktığım oluyo)zaten lise1 deydi onlada bir hafta falan çıktım o da zaten hafta sonu araya girincene uzadı biraz,öle olmasa 3-4 gün falan olacak.valla dışarda olmuyo madem internette olsun dedik kalbimde diye bi pezevenk sitesine girdik orayada sövdüm çıktım a.q.Memlekette kız kıtlığı mı var bana mı düşmüyo
-
ping attack heheh :)
Huhteşem Üçlü
Para + Araba = kız
-
Çamaşır değiştirir gibi kız değiştirmek
1. Çapkınlık filan değil resmen piçlikdir...
2. Övünülecek bir durum değil, resmen adiliktir...
3. 3-5 günlük ilişki yaşamak için çıkan kızında kendisinden aşağı kalır yanı yoktur...
4. Ne 3-5 günlük ilişki yaşamak için bi kızla cıkarım, Nede 3-5 günlük ilişki yaşayan kızla çıkıp adımı kirletirim..
Ör: "Bu kızla 3 gün öncesine kadar A çıkıyodu şimdi kız ayı terk edip B ile cıkmaya başladı" Bu lafı bi erkek yedirebiliyosa zaten erkek değildir...
Bu arada yaş 20-22 oldu hala ilişkim yok die hayıflanan arkadaşa bi kac şey söylemek istiyorum. Dostum bu işler yaşa zamana bakmıyor... Demekki karşına çıkmadı daha yada raslamadın ona.. Boşuna üzülme er yada geç çıkacak o kişi karşına...
Dlrm SS...
-
Arlong bunu yazdı:
ping attack heheh :)
Huhteşem Üçlü
Para + Araba = kız
doğru valla orası hiç aklıma gelmedi,diyom bende tipsiz değilim bişey değilim,meğerse gizli formülü bulamamışım -
yakısır kardeşim yaaa hele ki bole bi dewirde bence dewam arkadasındayım elemanın hata beraber capkınlığa bile gidebiliriz. yalan dunyada kim ne kadar gercek olabilir ki. bence yaşasın alkışlar...sak...sak...
-
ping attack malesef durum bu :)
-
hojam iç çamasiri deiştirir gibi kiz arkadas deiştirmek lafını kullanayalım herkes cok sık deiştirmio iç çamasırını bizim eskı mahallede vardı bi cocuk tek bi donu warmıs gece gunduz onu giyerdi hiç çikarmasdı arada bir kanalda yüzüodu orda yıkandığıyla yani kokuyu siz tahmin edin artik
-
-
-
sevgili biraderlerim çıkmak eskidenmiş,şimdi biri beğendiği bi kıza direkman benimle yatarmısın diyo,doğal olarak çıkma işleri tarih oldu