Kız Meselesi Ve Okuldaki Durumlarım Plss?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

s.a arkdaşlar ben lise 2 ye geçtim yeni gelenlerden lise1 lerden bir kız var o kıza aşık oldum acaba yarın gidip teklif etsem kabul edermi ama ben daha kızın adını bile bilmiyom  ama kız çok güzel yaa aşığım harbi onaa

ben lise 2 ye başladım ama lise 1 deki arkadaşlar çk değişmişler hepsi artist olmuşlar sınıfta hiç arkadaşım yok sadece 2 tane köyden gelen çocuk var onlarda suskun bende sadece onlarla takılıyorum okulda onlar olmuynca canım çok sıkılıyo tenefüslere çıkamyım çünkü tek başımayın ya bu durm dershanedede böyle dershane hiç arkadaş yokk ama bu beni pek sarsmıyo ama okuldaki durum çok kötü yaa 

ya müridlerim ben ne pok yicem bilmiyom yardımmS:S 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    okul ve kız sezonu açıldı!..tüm tahribata hayırlı ugurlu olsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

kızla muhabbetin yoksa once aranızda bi ilişki olsun zamanla açılırsın.Sürekli onla ilgilendiğini belirmeye çalış:DEninde sonunda anlar insan sonuçda:) Sonra teklif i yap ama pat diye söleme gaza gelip :D normal bi durumdayken soyle:D onun o anki psikolojisi sana vereceği yanıtı değiştirebilir. 

Long Live Turkey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imgesel
    imgesel's avatar
    Erkek

walla once bence bir hoşlaştığını belli  et yvş yvş ole birden loğn die dalma ters tepe bilir sonra bir baha ne bul tanış ama bahane sağlam olsun

ilk baslarda kanka takıl ii ce oğren çıktığı sevdiği neyim varmıymış sonra yvş yvş yaz en sonunda bi şekilde uygun şekilde konuş bole bole de

yada rock çı fln sa kanka ol gene bole bi gün bunu içmeye götür sarhoş et de biz niye çıkmıyoz de o anda o da iş varsa kenar yerde senin işini bitiri verirsatrüne çıkarır seni yanlız bunlar aşk a inanmaz yrn da hiç bişi olmaış gibi devam eder bi de gotik olursa % 90 boledir

kolay gele aslanım işin zor

yenenek olmadan resim <br> ÇİZİLEMEZ <br> çalışma olmadan yetenek <br> FAYDA ETMEZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

kızla muhabbetin yoksa once aranızda bi ilişki olsun zamanla açılırsın.Sürekli onla ilgilendiğini belirmeye çalış:DEninde sonunda anlar insan sonuçda:) Sonra teklif i yap ama pat diye söleme gaza gelip :D normal bi durumdayken soyle:D onun o anki psikolojisi sana vereceği yanıtı değiştirebilir.

sağolun üstadım o kızı gözlerimle tecavüz etçem (zuhahahaha) şaka bir yama haklısının üstadım ama kız çok güzel inş çıkdığı yoktur:s

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

ulan sizi sayı ile mi veriyorlar ?

Kızı sadece görsel açıdan beğenip hoşlanma da değil, aşık oluyorsun. Hoca aşk 3 harf ile sınırlı bir şey değildir. O hissedilmez yaşanır. Anlık dünyevi duygularınızla bu mukaddes duyguyu kirletmeyin.

Kaldı ki bir bakışta insanlar hakkında artist gibi yorum yapacak kadar ilginç birisisin. İnsanları anlamaya çalış, arkalarından konusana kadar git yüzüne söyle, delikanlı ol !

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi kız güzel mi at teklifi .d kabul etmesse lise1 yaa adını çıkart amk .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    ya hocam biim sınıftaki herkes artizt olmuş ben tek başıma odun gibi kaldım arkadaşta yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    et hoja et :D lise 1 ler çömez oluyo hemen atlar kabul eder.:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Kızı sadece görsel açıdan beğenip hoşlanma da değil, aşık oluyorsun. Hoca aşk 3 harf ile sınırlı bir şey değildir. O hissedilmez yaşanır. Anlık dünyevi duygularınızla bu mukaddes duyguyu kirletmeyin.

Kaldı ki bir bakışta insanlar hakkında artist gibi yorum yapacak kadar ilginç birisisin. İnsanları anlamaya çalış, arkalarından konusana kadar git yüzüne söyle, delikanlı ol !

aşk ı bize açıklarmısın?  ''hissedilmez yaşanır demissin.'' Aşk nasıl yaşanır? Transa geçerekmi?

Long Live Turkey..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

aşk ı bize açıklarmısın? ''hissedilmez yaşanır demissin.'' Aşk nasıl yaşanır? Transa geçerekmi?

İşte senin anlama sorunun burada, yaşanır demişim sen anlatmamı istiyorsun :) 

.
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 15