folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam düşünme böyle şeyleri.sende bak keç

onlarında abileri var,anlamıyorum o "abi" başkalarının yanında namusdan nasıl söz ede bilir ki.

mini etek giyeni binmek isteyen çok ,almak isteyen yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

selamun aleykum mürid + mürideler , daha havalar ısınmadan kızlar mini etek giymeye başladı , evden çıkarken bütün erkeklerin kendisine bakacağı hayallerini kurması nasıl bi zihniyet yaoo , mini etek giyen bir kızın , bir erkeği baştan çıkarması çok kolay, mini etek dikkat çeken bir unsurdur çünkü , kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek  tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa  bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... ha bu arada ordan biri çıkıp sana ne diye dayılık kesmesin lütfen , sadece gözümle gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım ve biraz meraktan açtım konuyu ...

neyse fazla uzatmiyim söz sizde

Aga jilet mevzusuna bittim çok yaratıcı :F

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hocam senin nefsin azmış, dürtüyo seni.Törpülersen geçer:))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Erkeklerin düşüncelerini veya yapacaklarını düşünmekten yola çıkarak hiçbir kızın giyimine, kuşamına, tavırına ve hareketlerine pranga vurulamaz. İsterse mini etekte giyer, isterse dar pantolonda ve bunları giyerken bir grup serserinin uçkurunu düşenerek hareket etme zorunluluğuda yoktur. Siz öyle giyinirseniz biz böyle yaparız demek tam bir yobazlıktır, ne tacizi meşru kılar nede bu durumdan dolayı kızı suçlu yapar. Hiç bir erkeğin cinsel dürtülerinden dolayı hiç bir kız bir kalıba göre giyinmeye zorlanamaz.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

jiletle yada iğneyle rahatça yırtılır yazmış, e hacım demezler mi adama çarşaf da yırtılır diye, normal elbise de yırtılır, hepsi pantolon giysin o zaman ve bilmediğin bir şey daha, mini etekler sex shoplardaki eteklere benzemez, belden 1 balen çekilir ve kumaşı yırtılması zor kumaşlardan yapılır, fermuarı da ince ve çiftdir, standardı budur yani. eskiden modaevi sahibiydim en kapalısından en açığına bütün kadın erkek kıyafetlerini bilirim. senin jiletle yada iğneyle yırtma fantazine uygun değil mini etek...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

La bu ne salak bir düşünce tarzı yazıkla sizinle aynı havayı soluyoruz. E ulan dürzü zaten miniyi giyince yoldan çıkan adam kız ne kadar pantolon giyerse giysin sen merak etme o adam yine çıldırır o kızı eller taciz eder bişey yapar. Bide oran vermiş :D istatistikçi mübarek senin gözün dönmüş sen gözünle gördüklerini bize aktarma lütfen.

Mahallemde bir bayan istediği gibi giyinsin kimse bakmaz bile bu eğitim standartı ile ilgili birşey. eğitim seviyesi düşük yerlerde olur böyle şeyler. gördüklerinde karılar "abowwwvaşşşş" efekleri yaparken bu eğitimsiz abazalar beyni dönmüş öküzlerde kıçına başına bakar minili diye namussuza çıakrır adlarını.

Giyim kuşamla namus olmaz içinde olacak insanın. Lisede ne imamhatiplilerle muhattap oldum bir bilsen :)

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

dar yada mini giyince nasil tacize davetiye cikartiyor ?

istanbulda yasiyorum, dar dan daha darini, kisadan daha kisasini gordum, suh giyineninide gordum, dekoltesini de hatta transparan giyeninide gordum.

bi defa bile taciz etmek gelmedi icimden.

sen hangi zihniyetle yaziyorsun da, dar giyeni taciz kacinilmazdir diyebiliyorsun ?

abi ya bizde var yada sen normal deilsin mini etek giyen herkıza türk milleti bakar dar pantolıonda aynı şekilde bakmam diyene de inanmam yokdur zaten

ya bakmak ayri bi sey, dikkatini ceker guzel kizmis dersin kafani cevirir gidersin, ama takip etmek gidip orasini burasini ellemek ne ya?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Erkeklerin düşüncelerini veya yapacaklarını düşünmekten yola çıkarak hiçbir kızın giyimine, kuşamına, tavırına ve hareketlerine pranga vurulamaz. İsterse mini etekte giyer, isterse dar pantolonda ve bunları giyerken bir grup serserinin uçkurunu düşenerek hareket etme zorunluluğuda yoktur. Siz öyle giyinirseniz biz böyle yaparız demek tam bir yobazlıktır, ne tacizi meşru kılar nede bu durumdan dolayı kızı suçlu yapar. Hiç bir erkeğin cinsel dürtülerinden dolayı hiç bir kız bir kalıba göre giyinmeye zorlanamaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

giysinler tabi yaz geldi pis pis ter kokan herifleri gormekten bikiyor insan, seksi bayanlari gormek daha hos

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

bacakları kıllı olup sürekli ağdaya giden kızlar gibi mini etek düşmanı olmuşunuz a.q. :)

Hacı koptum .d .d

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 78423 Toplam Mesaj: 246