KIZLARIN NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİRİ VAR MI?
-
renegadealien çözen birini buldum
scanman bulmuş(çaktırma kendini tatmin etmiş)
kızlara onu verdin mi seviniyolarmış
oyuncak şirketleri bunu çoğaltmayı da düşünmüşler
kızlara vermek için kızlar bunun zekasını sevcekler anla senden daha zeki biri çıktı.kardeşler bu konuyu laf olsun diye atmadım ciddiyim aşk size göre nerdir bilmiyorum ama bana göre hayatımdaki tek gayedir,amaçtır
-
Kizlar aska mantik ararlar ama askin mantigi neyi emrediyor:-)
Uygulamaya gelince kirk dereden....anlamaya calismak bile aptallik. Denkgetirdinmi mikip gececeksin arkana donup baktigin anda satilmissindirMasum
-
aşkın mantığı neyi gerektiriyor bilmiyorum
ben aşka mantığı yüzünden tutulmadım
istemeden ve körükörüne oldu ayrıca kız dedim kadın değil -
Aşkın
Mantığı
Yoktur...
Mantıksız işler yapmayın -
ÇOĞU KİŞİYE GÖRE AŞKIN MANTIĞI BİRBİRİ ÜZERİNDE HOPLAMADIR AMA BEN BÖYLE MANTIĞI İSTEMEM
BANA YARDIM EDİP MORAL VERECEKSENİZ YAZIN
CİDDİ OLSUN -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Tabi söler adamın başka işi yokki 24 saat cghat yapıyo
.....
:)))))
-----------------------------
ulen sensin chat yapan
Bne anlamam Mirc den murc`tan -
ONLAR BİLİOLAR AMA ARALARINDA ANLAŞMIŞLAR
HİÇBİR ERKEĞE BUNU SÖYLEMİYORLAR
BİZ GARİPLER DE BUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ -
aşıklarsa ne isterlermiş önemli olan bu
bir de benim durumumu okudun ne tavsiye edersin? -
Engin tecrübeleriyle Holy'e soralım ne diyo:)) Bana sorarsanız her ne kadar ben yapamasamda, kızlar kötü davranılmasından hoşlanıyorlar. Psikopat yaratıklar onlar:) Gönül kaçanı kovalarmış..
-
adamın biri evinden çok uzak diyarlarda gezinirken bir lamba buluyor. lambayı ovalıyo cin çıkacak mı diye ve merakı son buluyo hakkaten de cin çıkıyor. Cin "dile benden ne dilersen?" diyo adam da "buradan evime kadar yol yap" diyor. cin de "abi çok uzun sürer, başka bişi istesen" diyo adam da "kadınları anlamak istiyorum" diyor. Cinin cevabı şu "abi yolun genişliği kaç metre olsun??" (bkz. Penguen)
Toplam Hit: 15092 Toplam Mesaj: 69