Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

bari bende yazayımda benimkide aynısının bi benzeri. zaten okulda falan fazla kız yok. yani bulunduğum ortamda kız fazla değil. normal kız olan ortamda rahatlıkla konuşurum kıza cevap veririm soru sorarım ama kızla tek başımayken kızla konuşamam :W

Normal erkeklerle kendi çevremde şen şakrak adamımdır sevilirim tanımadığım kişilerle de rahatlık konuşurum sorun oluşturmaz ama kızlarla birebir konuşamıyorum. heyecan olmuyor ama konuşamıyorumda :/

Aslında bu işde de beni gaza getirecek birisi olsa fena olmaz :D Okulda çok az bir gazla yapmayacağım şey olmadığını sınıf arkadaşları iyi bilir. her haltta hadi ahmet sen aslansın sen kaplansın :F

Neyse işte onun için bende konuyu tkaip ediyom bakalım :W

sen gelsene tekrar buralara bak nasıl açılıyoruz beraber :D oh yeah yardır babe

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

montla sıç :W

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

montla sıç :W

ahaha bu süperdi :F

@konpi hayırlısıyla üniyi istanbuldan başka yerde okumuyacam :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hocam bu kötü bişey değil bence herkes senin gibi hayalı olsa keske takdir ediyorum senı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:

abi rahat olun :) sonunda ölüm yok bunu bilin takmayın kafanızaaa

doru demiş birol :)

fazla kasmıycan.

bende belediye otobüsünde bi kızla nasıl tanışılır 2 gündür bunu düşünüyorum. en sonunda stratejimi yaptım.taktik hazır.

geçen gün bi kız gördüm çok tatlıydı konuşcaktım ne diycem diye aynı senin gibi oldum. sonra 2 gündür hain planlar yaptım şimdi çıksa karşıma düşünmem bile :D

tutar tutmaz ama taktik şöle

-saatiniz var mı  acaba

-flan filan.

-adını da öğrenebilirmiyim :)

-:S gibi bi tepki gelir

-saatini sorduğum en güzel kızlar listesinde ilk sıraya yazacağımda filan die gider

kız tebessüm ederse muhabbet gider etmezse kaç :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

fazla kasmıycan.

bende belediye otobüsünde bi kızla nasıl tanışılır 2 gündür bunu düşünüyorum. en sonunda stratejimi yaptım.taktik hazır.

geçen gün bi kız gördüm çok tatlıydı konuşcaktım ne diycem diye aynı senin gibi oldum. sonra 2 gündür hain planlar yaptım şimdi çıksa karşıma düşünmem bile :D

-saatiniz var mı  acaba

-flan filan.

-saatini sorduğum en güzel kızlar listesinde ilk sıraya yazacağımda filan die gider

ahah çok fazla tarık akan izlemişsn sen :)

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

qaMbLer bunu yazdı:

abi rahat olun :) sonunda ölüm yok bunu bilin takmayın kafanızaaa

fazla kasmıycan.

-saatiniz var mı  acaba

-flan filan.

ben sana bi taktik sölim arkadaş uygulamış

hafiften başını cama dayamış bi kız buluyosun. sonra pardon hanfendi durağınız geldi diyosun. o ha ne falan oluyo derken mevzuya gircen işte :D bizimkiler denemiş yol boyunca konuşmuşlar falan

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

uzmanlık konum yardım geliyor hemen

1-) kendini agırdan satma oldugundan fazla gorunme

2-) karsındaki insan karsı cins oldugu için utanıyorsun ozaman karsında kendi cinsin varmıs gibi otur ve konus

3-) kız tavlamak sanat işi değildir ufak bir bakıs bile kızı kandırmaya yeter cok fazlası ile basıma gelmiştir

4-) kesinlikle arkadaslarınla idda dır vs dir o tarz seylere girme

5-) cok fazla oku gundem hakknda bişeler bil ve onlar hakkında yorumların olsun

6-) dusunceler bul kendi kafanda gelecek hakkındaki dusuncelerini anlat kızlar hoslanır bu tarz seylerden

7-) kendini kasma kız neden tedirginsin die sorarsa dogruyu sole ve rahat olmak için kafanda farklı seyler dusun

8-) gerekiyorsa masturbasyon yap kızla bulusmadan once ilk zamanlarda sana buyuk rahatlık verir (ilerisi için gerekli olursa :D )

9-) kesinlikle kıza karar verdirme fikrini sor yok ole bole die cevap gelirse kendi fikrini sole ve sen karar verene kadar bunu yapıcaz de

10-) cebinde mutlaka yiyebileceğinden fazla para bulundur mutlak guven verir

11-) eger yuzyuze durumuna gelemiyorsan oncelikle msn facebook vs vs gibi yerlerden konus daha sonra olur hersey

12-) yasın kac bilmiorum hacım ama elini biraz hızlı tutarsan iyi olur 2012 gelio bakir gitme bari obur tarafa

13-) ayrıca suanda kızlar la konusmak zor değil oncesi kadar tamam yurt dısı kadar değil ama burasıda olmaya baslamıs

14-) bar disko vs gibi yerlerde kız tavlamak daha kolaydır kesinlikle hop kut sişt pişt gibi seylerle değil merhaba yı kullan ve alamıyacagın hatun olmaz yeterki ilgi alanını bul

olmadı msn verim ordan daha ayrıntılı konusurz :)

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bi kız gördüğünde onu da kendi hemcinsin say nası erkeklerle rahat konuşuosan kızlarlada konuşabilirsin buna başlarken burnu hawada kızlardan deil içine kapanıklarla deneyebilirsin sonuçta tek farkımız cinslerimiz konuşucam die kendini kasma eğer yazılı ifade edebiliosan sözlüde edebilirsin 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

olayın püf noktası bakış açısı dostlarım..

erkekler kadınlarla konuşurken kafa bi yerden sonra aşka meşke dökülüyor..

kızların kafası ise bi yerden sonra eski sevgilileriyle olan maceralarını anlatacak bi angut bulduklarını zannetmelerinden başlıyor. :D

lafın özü kızlarla muhabbet edin veya etmeyin ama ederken bile aşk meşk için ediyorsanız bunu başndan belli edin. sonra bütün gününüzü onun önceki erkek arkadaşıyla geçirdiği romantik daikakalara ayırmak zorunda kalırsınız

http://img1.loadtr.com/b-291481-%C5%9Fa%C5%9Fk%C4%B1n_bebek.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 26267 Toplam Mesaj: 154