Klanımız İçin Yaptığım Frag İntro Çalışması
-
S.a Mürid kardeşlerim. klanımız için yapmak istediğimiz frag filmi için bir intro çalışması yaptım. Bi izleyip yorumlarınızı eksük etmeyin. Perfect olsun istiyoruz filmimüzün :)
Ahanda Link Tıkla -
müziğe bak animasyona bak renklere bak
-
Çok aydınlatıcı konuştun Sağol hemen Değişeyim bari pöh :P
-
cok uzun
müzik yetersiz
sürekli ayni hareket var videoda sıkıldım
-
hoca nickleri gösteriyon ama düzgün göstermiyorsun görünmüyor :W
bide hemen geçiyon müzik saçma olmuş bide bence daha canlı birşeyler olabilirdi
kamera görüntüsünü uzağa götür
-
Hocam bunu tamamen sen yaptıysn yeteneğini ariye veriyosun :)) yaratıcı ol biraz :)
-
fazlasıyla tek düze gidio
hiç bi action yok
-
La süzülen bir kamera hareketine Rock müzikmi koyak ? Aksiyon derken nası bi aksiyon olmalı ? Nicklerin Gösterildiği bölümde ? Sadece neyi beğenmediğinizi değilde nasıl olabileceği hakkındada fikir verirseniz minnettar olurum :)
-
bunu yapabildiysen güzel intro yapabilirsin heralde (: bence hem müzik değişmeli, hem de birbirinden farklı hareketlerle diğer yazılara gitmeli kamera.
-
eski sıkı cod4cü olarak şu tavsiyeleri verebilirm video başlarken lvl atlama sesini sisimler değişirken killing streak müziklerini koyabilirsin bunun yerine cod4 ün fragmanlarından keserek nicklerden önce ufak kill sahneleri ekleyip daha yaratıcı hale getirebilirsin.
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
eski sıkı cod4cü olarak şu tavsiyeleri verebilirm video başlarken lvl atlama sesini sisimler değişirken killing streak müziklerini koyabilirsin bunun yerine cod4 ün fragmanlarından keserek nicklerden önce ufak kill sahneleri ekleyip daha yaratıcı hale getirebilirsin.
-----------------------------Sağol hocam Beğendim fikirlerini