Knight Hakkında Bir Sorum Olacaktı Bakarmısınız!
-
arklar ben diesde oynuyom,servere girdiğimde tam bilmiyom ama şu bölümü yüklüyor chektar gibi bişey onun %99 dc oluyom oyuna giremiyom nedeni ne acaba bilgisi olan yardım ettsin arklar?
ŞİMDİDEN TŞKLER HERKESE
-
yardım edecek yokmu??? :(
-
Oyunu kaldırıp yeniden kurmayı bir dene istersen ..
-
indedxtruk oyun pcde 1 haftadırlı kurulu 6.günde böyle bişey oldu yoksa herşey düzgündü bencee kaldırıp geri yüklemek saçma olur :)
:(
-
6 gündür faliyet gösteren oyun neden ertesi gün bozulsun :) Problem çıkmıştır.Sadece bir çözüm yolu olacağını düşünüyorum :)))
-
1- knight konuları yasaktı en son ;)
2- 3. party bir program .. kosp koxp macro tiannhu-ko bilmemne programlarla giriyorsan bi sorunu çıkarıyordu sanırsam ;) onlarla giriyorsan normal şekilde giriş yapmayı dene
-
yani silip yenidenmi yükliyeyim oyunu
he sen bu arda knigh oynuyonmu?
-
hacım git pre al bak nasıl düzelio :) forumlarda yayınlanan içi trojanlı 3.part prog.larıyla zor girersin artık yada milletin uykuda oldugu vakit oyna
-
yaw arklar ben koxp fln kullanmıyom ben karakter %99 da dc oluyom yada tam oyuna girerken dc oluyom
-
k.o yüklü bi pc ye otur program files teki ko dosyalarını al kendi pc ne kopyala
-
mith bunu yazdı:
-----------------------------k.o yüklü bi pc ye otur program files teki ko dosyalarını al kendi pc ne kopyala
-----------------------------
arklar başka yolu yokmu bu sorunun :(