Knight Online Private Server Acacagim, Ortak Olmak İsteyen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    LinkinMeTiN bunu yazdı

bu private ko 'dan iyi paara kazanılıyor diye duydum 

Aynen öyle değişik birşey yapacaksin kimsede olmayan bknz:sexyko adamlar anticheatinden dbsine fileslarindan efecktlerine kadar kendileri kodladı zamanında ne userleri vardı düştü şimdi , yaz geldi artış olur yine.Fena para ver hemde ne fena.

1000 tl dediğim şey 300 tl anticheat parası oda verirse soacsv35  300 lirada sabitler tutsa sabit konu şart ne kadar sabit o kadar çok user 300 tl de makine alsan , 100 tl de ona buna şuna gitse anca işte 1000tl halledersin :)

benim para kazanmak gibi bir amacim yok, 100 user olsun ama devamli 5-10 artsin hic dusmesin yeter, ona gore yeniliklerimi ve eventlerimi ayarlarim. ogrenci adamim, 1000 tl harcamak gibi profesyonel bir ise girmeyi dusunmuyorum :)

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    LinkinMeTiN bunu yazdı

Aynen öyle değişik birşey yapacaksin kimsede olmayan bknz:sexyko adamlar anticheatinden dbsine fileslarindan efecktlerine kadar kendileri kodladı zamanında ne userleri vardı düştü şimdi , yaz geldi artış olur yine.Fena para ver hemde ne fena.

1000 tl dediğim şey 300 tl anticheat parası oda verirse soacsv35  300 lirada sabitler tutsa sabit konu şart ne kadar sabit o kadar çok user 300 tl de makine alsan , 100 tl de ona buna şuna gitse anca işte 1000tl halledersin :)

benim para kazanmak gibi bir amacim yok, 100 user olsun ama devamli 5-10 artsin hic dusmesin yeter, ona gore yeniliklerimi ve eventlerimi ayarlarim. ogrenci adamim, 1000 tl harcamak gibi profesyonel bir ise girmeyi dusunmuyorum :)

Skype ekle benim the-devilz , sana kurulu bir makine ayarlayabilirim şuan bende var gerçi 1 tanede illegal işler için kullanıyorum :D

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    LinkinMeTiN bunu yazdı

100 userle cz de ne yapıcaz merak ediyom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    LinkinMeTiN bunu yazdı

100 userle cz de ne yapıcaz merak ediyom

yaz için arada bir girip oynarım diyen adama yeter de artar bile.

ama işler zor hocu geçen sene böyle bişi yapmaya kalktık @andrie epey uğraştı filan ama sürekli saldırı geliyor.

bide zorluk seviyesini iyi ayarlamak lazım insanları sıklayacak şekilde olması lazım. ama benim görüşüm hiç bulaşma :F

toplaşıp minecraft oynayak

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

db edit ve her türlü edit konusunda yardımcı olurum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hacılar bence server açmak yerine mevcut serverların birinde clan kuralım 40 kişi temiz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yok haci, andrei nin aldigi sunucuda ve adamda bi yamukluk vardi sanirim ondan. oyle her dakka zart diye saldiri gelmez bi server a, bayagi bi unlenmen lazim bu isler icin, kaldiki saldiri gelirse belli bir duruma kadar firewall engeller, bu isi tekkellestirmek isteyen herifler unlenen serverlarin onunu keserler ona sozum yok, benim amacim oyle cok fazla un degil zaten, sunucuyu saglam biyerden aldin mi bikana kadar oynariz.

sagol saybirs, kontak kurarim ben senle :)

ugrasmasina gelince ugrasirim, ben zaten pvp yapmak icin degil, bu islerle ugrasmayi sevdigimden kiralamayi dusunuyorum, tutar tutar tutmazsa koy gotune, memleket meselesi yapcak degiliz :)

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

yaz akşamlarında iyi gider valla

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hileye çözüm bul geliyim. Yoksa hileyle gelirim :D Alayınızı keserim olum :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bu işlerde az çok bilgi sahibiyim ve ko pvp server açmayı çok istiyorum buyüzden pek çok kişi ile tanıştım araştırmalar yaptım bilgi aldım v.s
    bu işler eskisi gibi değil 
    user az olan yerde kimse durmuyor illa kalabalık myko server olacak
    yoksa serveri açtıktan 3 - 5 gün sonra kapatmaktan başka çare kalmaz
    myko server zaten dağ gibi bilgi gerektiren iş
    bütün bugları fixlemek lazım oyun içi pus lazım v.s v.s 
    bütün bunları yapabilmek için hertürden oyun bilgisi ve programlama dili bilmek gerekiyor
    yeterlimi ? hayır
    0 bug server için çok çok sağlam bir sunucu ve ddos güvenlik koruması gerekiyor
    başka server sahipleri senin kurduğun serveri kapatmak için gece gündüz uğraşıyor
    serverindeki useri elinden almak için özel koxp v.s yazdıranlar yada serveri kapatabilecek bilgisi olanlara para yedirip iş yaptıran v.s insanlar var  
    kısaca oyunda 0 bug 0 lag 0 koxp 0 saldırı v.s lazım 
    çok paran olsa dahi bilgi yoksa böyle bir server açmak imkansız
    bu işi çözse çözse tahribattaki bilgili müritler çözer 
    hazır uğraşmışken 1453 versiyonu editlemek en mantıklısı olur
    ama bütün bunlarla kim uğraşır bilinmez 
    başka türlüsünü hiç tavsiye etmem
    bu söylenenleri harfiyen yaparım diyip insanları dolandıran bir sürü eleman var

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 2213 Toplam Mesaj: 21