folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kocaeli Üniversitesi Ve Mekatronik Mühendisliği

Kocaeli Üniversitesi Ve Mekatronik Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocalar öncelikle herkese kolay gelsin

sorum şu olucak anadoluda üniversite okumak nasıl ve bitirdikten sonra iş imkanı nasıl olur yarın bir gün diploma önümde çok büyük bi engel olur mu?

mekatronik mühendisliği istiyorum bunu istememin sebebi yök başkanının gözde meslek demesi yada geleceğin mesleği gibi saçma sapan şeylerden duydugum için değil gerçekten mekaniğe bi ilgim var ve başarılı olucağımı düşünüyorum ama tercih etmek istememem arasındakı sebeplerden en büyüğü üniversitenin anadoluda olması var ve iş bulamama endişem

bide lütfen gerçekçi yorumlar olursa hem ben hemde bu bolumu isteyen arkadaşlar yararlanır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

kocaeli iyidir ya istanbula da yakın sanayisi de var

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sankı biraz yavan oldu iş imkanı nedir?sanayi kenti diye beni alma ihtimali var mı çünkü kocaeliden iyi yıldız teknik var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

iqsuz bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

hocam sankı biraz yavan oldu iş imkanı nedir?sanayi kenti diye beni alma ihtimali var mı çünkü kocaeliden iyi yıldız teknik var

Şimdi bu benı alma ıhtımalı varmı derken gercekten bu murıdın verecegı cvp senın hayatın etkılıyckmı he derse gıtckmısın bumudur

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

iqsuz bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

Şimdi bu benı alma ıhtımalı varmı derken gercekten bu murıdın verecegı cvp senın hayatın etkılıyckmı he derse gıtckmısın bumudur

bilgi alıyoruz işte hiç bi b.k bilmeden yazalımmı yani soruyoruz araştırıyoruz işte tecrübeyi tecrübe edinmemeye çalışıyoruz işte niye boyle sivri bi yorum yaptın onu anlayamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Mekatronik konusunda eksik bilgi sahibisin kanımca kanaatimce. Mekatronikte mekanik, elektrik,elektronik,yazılım bir arada verilir. Sanayide kullanılan üretim robotlarından asansörlere kadar birçok sistemin tasarım ve programlaması ile ilgilidir. Ünilerde bu bölüm için robotcu veya woltran bölümüde denir.

Dehşet bir hayal gücün olmalı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Mekatronik konusunda eksik bilgi sahibisin kanımca kanaatimce. Mekatronikte mekanik, elektrik,elektronik,yazılım bir arada verilir. Sanayide kullanılan üretim robotlarından asansörlere kadar birçok sistemin tasarım ve programlaması ile ilgilidir. Ünilerde bu bölüm için robotcu veya woltran bölümüde denir.

evet çok bi bilgim yok dediğim gibi sadece mekaniğe bi ilgim oldugu için soruyorum işte
    ben iş imkanını merak ediyorum bi firmada ne pozisyonda olucak burayı bitiren adam işi ne olucak bunlar onemli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

iqsuz bunu yazdı:

Olgunisik bunu yazdı:

evet çok bi bilgim yok dediğim gibi sadece mekaniğe bi ilgim oldugu için soruyorum işte
    ben iş imkanını merak ediyorum bi firmada ne pozisyonda olucak burayı bitiren adam işi ne olucak bunlar onemli

bu bölümden mezun olanlar çok az galiba, yeni bir bölüm olduğu için. Kanımca burda da mezun yok.

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

şimdi Mekatronik mezunu olarak:D

hocam ben ankara da okudum o yüzden kocaeli ile ilgili pek bilgim yok. meslek olarak ise eğer gerçekten kendini geliştirirsen muhteşem bir iş alanına sahip. esasında daha açık sorarsan bende elimden geldiğince cevaplarım böyle çok kuru kuru olucak ne yazsam sana

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

izmit türkiyedeki biçok kentten daha iyidir yaşanbilirlik konusunda, iş bulma konusunda da başlarda aza tama edersen, uçuk bi maaş istemiyosan hertürlü bulursun. izmiti küçümser gibi anadolu demişsin de gelip görmeden yorum yapma bence, bi çok kenti gezdim anadoluda, izmitin yakınından geçemez, izmitte yaşıyorum diye söylemiyorum bunları. aradığın herşeyi bulursun izmitte, bulamıyosanda zaten yarım saatte bir kalkar istanbula otobüs, bir saate istanbuldasın, işini halledip dönebilirsin. bölümle ilgili pek bi bilgim yok ama şehir hakkında bi araştırma yap, aklına takılan bişey varsa çekinmeden sorabilirsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

kocaeli iyidir hocam nedir bu iğrenme :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2815 Toplam Mesaj: 14