folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

Kola İçtikten 1 Saat Sonra Vücutta Meydana Gelen Olaylar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yascakucuk bunu yazdı:

öneririm uyumamak için bir su bardağının yarısana kahve yapın

kalan yarınısıda kola ile doldurun sonra için ders çalışmanız falan gerekirse geceleri istesenizde uyuyamazsınız.. 

aynısını dün okulda bi eleman söyledi, sallıosun falan dedim ama doğruymuş :| kolayla kahvenin kafeini birleşince uyutmuomuş sanırsam..
    he doğru... benim gibi günde 4 saat uyku uyuyan ve kalan uyku ihtiyacını derste gideren gecenin 3 ünde ders çalışan öss öğrencilerine 1e1... ama biraz denedikten sonra bıraktım. evet doğru uyku diye bişey kalmıyor ama geğirmekten ders çalışamıyorsun ve evdeki kimse uyuyamıyor. hele aç karnına içersen o mide bok yoluna gitti demektir.

ha bide...

ÖLÜMÜNE ŞALGAM SUYU!!...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 ayda 1 kola içerim en son içtiğimde yedigün kolaydı meyva suyu niyetiyle aldım sırf ekşi içemedim... çok ta önemli değil içmek içmesekte olur..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=kTU&q=coca+cola%2Bmentos%3D%C3%B6l%C3%BCm&btnG=Ara&meta=  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Uzun zaman oldu kola içmeyeli tadını bile unuttum...Sadece bitki çayı içiyorum :D dolap çeşit çeşit bitki çayı dolu...Tavsiye ederim..

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    varsa yoksa tomurcuk çay eheh kolada neymiş şeytan sidiği..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

ibrahim_c bunu yazdı:
    coca colada kimyager olarak calsımıs ogretmenim var kola zararsızdır dıyorr butun kola yobazlarına DUYURULURR !!! Vay efendim fare kanı varmıs bocek varmıs ulan geri zekalı ... ...mun malı o kadar kolaya atacaın bocegi nereden toplucan ...
    Borsada kokakola hissenmi var genc ne bu siddet bu celal

Bi oneri benden sana 1 ay boyunca hergun 10 cay kasigi seker+2 kasik kahve  testi yapsana sabahlari bakam nolacak :) olmezsen gel anlat bize ne buyuk kimyagersin yada hernne b.ksan onu diyelim ;)

Not:Herkes olecek nasilsa birakin coca coladir fantadir zarttir zurttur.Tekila tekirdag yeniraki bu kadar yarari sey varken ne ugrasionuz colayla neyim :)

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Mezarımı kolayla sulayın:) Ben kesin koladan olurum deli gibi icerim gunde bi 2.5 luk devirmezsem icim rahast etmez cunki

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

bende haberlerde izlemişdim hergün gazoz içmemek gerekiyormuş kansere yol açıyomuş ama haberin ayrıntılarını tam olarak bilmiyorum.. zaten en iyisi  ice tea:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

valla yıllardır içiorum .hiçte bişeyim yok içmeyede devam edicem (: en cok sevdğim içecektr kendılerı buyuk saygım var kolaya :P

aa bu arada bunlar sadece koka kolada varmıs kola turka da yokmuş mis gibi kola turka besmeleyle içilebilir.(: :P

:)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:

ha bide...

ÖLÜMÜNE ŞALGAM SUYU!!...

of be.olsa da içsek iftarda şimdi.

gidip alsam mı lan.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kadaaa
    Kadaaa's avatar
    Erkek
    Kola yüzünden bizim komsunun ilk önce bi gözü kör oldu daha sonra ayak baş parmagını kestiler adam suan içmemeye çalısıyo ama markete gidince çocuk gibi içim geçiyo kolayı görünce diyo kola yüzünden şeker hastası oldu şeker yükselincede mtlaka bi yerlere zarar weriyo.
Toplam Hit: 11954 Toplam Mesaj: 59