folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komediden Anlamayan Recep İvedik"E Gider

Komediden Anlamayan Recep İvedik"E Gider

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

ya herşeyi bilmiş entellektüel dünyayı uzaydan görmeyin abicim

recep ivedik izle gül filmdir sinema ve sanat adına belki çok bişey yok ama en azından güldürmesini bilen bir filmdir eğer recep ivediği izleyip ben gülmedim abi diyen bence yalan söylüyordur.

Arog da kaliteli film ona da gittim çok sahnede gülesim geldi ama salonun hiç biri gülmeyince kahkahayı patlatamadım biraz psikolojik ama arog bence çok şahane film di türkiyede çekilen sinema anlamında zirve yapmış bir filmdir.

lütfen recep ivediği izleyip beğenenlere moron muamelesi yapmayın sonra "sen kimsin sinemadan ne kadar anlıyorsun laf atıyosun???" derler adama 

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ya Türk milletinde hep aynı yapı, ne kadar iyi olursan ol çok daha fazlasını isteyecekler...

Cem yılmaz GORA'yı yaptı küfürlü dediler - Biz yarıldık

Şahan Recep İvedik'i çıkardı ayı, kaba saba, seviyesiz dediler- Biz gene yarıldık..

AROG çıktı küfür etmedi, espriler daha seviyeliydi, bu sefer de bu adam küfür etmese beş para etmez dediler - Biz gene yarıldık.. :)

Ya insanlarda bi farklı olma çabası var, ne bileyim 5 milyon insanın izlediği bi filmi bu şekilde yargılamak doğru mudur ya?..

Tamam, anladık beğenmedin.. Ama bi sor kendine bu filmi izleyenler arasında senden kat kat zekisi yok mu? 

Yok yok.. Biz farklıyız biz herşeye gülmeyiz...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    herkezin komedi anlayışı farklıdır adam turklere ozel bi komedi gösterisi sergilemiş eleştirenlerin coğu   batıya çok duskundur yabancı sinema larda gördükleri komedi gösterisini beklerler  ki yorumlara bakarsanız turk halkının bi çok kesimi bu adamın onların ruh halini yansıttıgını soylerler ve yorumlara gore dışarda kameralara eleştirn isanlar içerde gülmekten yarılmış :)

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

vay bee ego tatmini konusunda beygirlerle yarışıyosun. sorsan hergün stanley kubrick, kim ki duk vs izliyorsun... recep ivedik böyle  yok o filme gidenler nasıl insanlar izleme canım kardeşim be kimse sana izle demiyor ve kimse sana otur şu filme giden insanları itin g*tüne sok da demiyor üzerine vazifemi milletin eğlence anlayışını eleştirmek ha ama diyorsan başka şekilde tatmin olamıyorum o başka tabi. egonu tatmin etmen lazımsa al etrafına iki üç şakşakçı gül eğlen di mi ama yorma kendini yazıktır günahtır beynine :))

çok uzakta uzak denizlerde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Şimdi ben bu konunun başlığını okuduktan sonra şöyle derim:

-Müzikten anlamayan Müslüm Gürses dinler.

Ve benzer türevlerinden onlarca örnek daha verebilirim.

Saçma duruyor dimi cümle. N alakası var diyesi geliyor insanın... Aynen böyle bir durum işte içinde bulunduğumuz konu.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    -thecoltfire  boşver arkadaşım herkes kendinden sorumludur , sadece başlığı gördüm ve daldım içeri , açıklamanı okumadım ama en azından başlığına katılıyorum..gereksiz yere tepki çekiyorsun açık sözlülüğün ile  , ben şahsen sıkı bi sinema sevdalısı olarak recep ivedik vs. gibi yapıtları rezillik ve kalitesizlik abidesi olarak görüyorum , hatta seven insanlara tavır alıyorum : )  , ama karışma gibi bi lüksümüz yok , herkes kendinden sorumludur..herkesin kendi kapasitesine endeksli zevki vardır yani doğal olarak..senin benim seyrettiğimiz film , dinlediğimiz müzikte başkasına çekici gelmeyecektir,ama bende başlığına mütakip sinemadan anlamayan recep ivedik'e gitsin diyeyim tekrardan , tutamıyorm kendimi 

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Yok Ben Kemal Sunal gile Gidiyom... :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    komedi komedidir

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Herkes Recep İvedik'de kendinden birşeyler bulabilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaşım güzel yorum yazmıssın üsenmeden ama zevkler ve renkler tartısılmaz denir. sen sevmeye bilirsin ama seven onları izleyen insanlarada biraz saygı göstermen lazım ilk 1-2 yorumda biraz saygı gösterilmemiş gibi bir şeyler var neyse herkesin kendi zevki sen kendını ne kadar paralarsan gitmelerini istemesen filmi sevmesende ona giden illaki olacak bardağın dolu tarafına bakma birde boş tarafını görmeye çalış...

edit:Biraz fazla felsefe oldu sanırım:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 3455 Toplam Mesaj: 34