Komşu Katili Olacam -2-
-
100 metrelik ip bağla
gerçekten sinir bozucu bir durum, allah kolaylık versin. bazı tipler var ööle bir nebze hakli olduğu konuda hemen yaygara çıkarır sora herbişeyde üste çıkar.
Senin hiçmi hakkını gaspetmiyor bunlar?
gece 11 den sonra ses çıkıyormu ordan mesela? git olay çıkar.
bahçesindeki ağacın dalı senin arazine giriyormu olay çıkar.
mustakil ev ise tapu kayıtlarına bak 1 karış arazi ihlali varsa duvarını yıktırmaya kalk.
yapacak pislik çok da haklı çıkacağın pislik düşün bunun yaptığı gibi.
-
benim komşumun köpeği benim çolugumu çocugumu korkutsa köpeği ile sahibini üst üste koyar zikerim ibret olur millete..
Herkez hayvan besleyebilir.Fakat kendi evinde bahçesinde v.s yerde.
bahçesnin dışında insanları korkutacak yada zarar verecek kadar açık bir yerde değil.
bende köpek besliyorum ama sürekli bağlı ve bahçede.Gezdirmek içinde gece olmasını bekliyorum.kimse yokken gezdiriyorum insanlar korkmasın diye..
-
Bu arada unutmadan söylüyüm.Geçen sene komşumun köpeği açmış.Köpekde bizim bahçeye girmiş çöpleri kurcalıyor sağı solu dağıtıyor gece gece bende ne olduğunu anlamadım...
Sonra dışarı çıktım baktım bahçede tam üzerime atlayacaktı bende çektim vurdum.orda öldü köpek.
Sonra da sahibi geldi paşa paşa aldı götürdü ölü köpeği....
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok arkadaş...
Hata bu cinstendi köpek
-
Hocam benimde köpeğim var biliyorum böle tipler çıkıyor bazen.
Birde köpeklerin korkanların yanına gitmek gibi bi huyları var. insanlar kendi piskolojik sorunlarının üstesinden sana bağırarak gelmeye kalkıyorlar bazen.
Yarın öbürgün çok daha fazla sorun yaşican, hatta birkaç çocuk benim köpeğe taş attı köpek bunlara atladı da yine yaygın kanı suçun köpeğin sahibinde olduğuydu. Alman kurdu var bende harbi saldırsa kıtır kıtır yer o çocukları da havlamış sadece anlatamadım derdimi.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
benim komşumun köpeği benim çolugumu çocugumu korkutsa köpeği ile sahibini üst üste koyar zikerim ibret olur millete..
Herkez hayvan besleyebilir.Fakat kendi evinde bahçesinde v.s yerde.
bahçesnin dışında insanları korkutacak yada zarar verecek kadar açık bir yerde değil.
bende köpek besliyorum ama sürekli bağlı ve bahçede.Gezdirmek içinde gece olmasını bekliyorum.kimse yokken gezdiriyorum insanlar korkmasın diye..
-----------------------------hacı bağdan bahsediyoruz. arazini ihlal etmiyor it. sınırda yol var bitane oraya gidiyor sadece annem sürekli gözetliyor yola gidince hemen çağırıyor geri... kendi bağımda besliyorum zaten. ama veteriner bağlı kalmaması daha iyi dedi. gecen sene komşunun LESSİ cinsi köpeği sürekli bağlı kldığı için bu yeni komsu yüzünden taşağında kis oluşmuş 1 senede... it öldü...resimleri çekip yarın koyayım kim haklı görürsünüz.çocuklar ilk geldiklerinde korkmuyorlardı. hayatlarında ne böcek görmüşler ne köpek. evden çıkarmamış anası hiç. anası korkunca çocuklarda korkuyorlar otomatikmen...
neyse resimlerle durumu görselleştireyim. holyone hocam dediğin gibi bende arıza çıkarmak için arastırma yapayım.
-
HolyOne bunu yazdı:
Hocam benimde köpeğim var biliyorum böle tipler çıkıyor bazen.
Birde köpeklerin korkanların yanına gitmek gibi bi huyları var. insanlar kendi piskolojik sorunlarının üstesinden sana bağırarak gelmeye kalkıyorlar bazen.
Yarın öbürgün çok daha fazla sorun yaşican, hatta birkaç çocuk benim köpeğe taş attı köpek bunlara atladı da yine yaygın kanı suçun köpeğin sahibinde olduğuydu. Alman kurdu var bende harbi saldırsa kıtır kıtır yer o çocukları da havlamış sadece anlatamadım derdimi.
-----------------------------İşte hayvan beslemeyen insan bunu anlamaz zaten.sen köpeği taşla köpeği korkut ondan sonra köpek saldırdı.Bende evimde şu anda köpek, kedi, balık, kuş ve tavşan besliyorum.
Ama hiç bir zaman köpeğimin başkalarını rahatsız etmesine izin vermedim.
Gezdireceksem gece 12 de gezdirdim.Koşacaksa oynayacaksa attım arabaya dağa tepeye götürdüm oynadı 2 saat geri getirdim..
komşularda haklı köpek belki oynamak için çocugun yanına gider ama çocuk korkar insan korkar ne bilecek köpek saldırmayamı geliyor oynamaya mı ?
-
arıza çıkarmakla kalma gece 11 de müzükmü caliyor? olay çıkar, devam ederse polis çağır.
evde çocuğun doğum günü var, havai fişek mi atıyorlar ? polis çağır patlayıcı ruhsatı olmadan havai fişek atıyoarlar de.
çocukların topu arazine mi girdi? kes topu.
senin de hakların var kullan. anca böle anlaşırsın bu insanlarla.
-
ya birde hayvan yavru galiba azman birşeyde değil var böyle asosyomatik insanlar en alası çocukları alıştırmaya bak sen tez elden annen davet etsin çaya o esnada sende köpeği bağla onlar geldiğinde çocukları kaçır sevdirt hayvanları göster bilgisayar bağdaysa sevimli hayvan fotolarını göster çocuk bu muhakkak sevecektir.
-
hacı bağdan bahsediyoruz. arazini ihlal etmiyor it. sınırda yol var bitane oraya gidiyor sadece annem sürekli gözetliyor yola gidince hemen çağırıyor geri... kendi bağımda besliyorum zaten. ama veteriner bağlı kalmaması daha iyi dedi. gecen sene komşunun LESSİ cinsi köpeği sürekli bağlı kldığı için bu yeni komsu yüzünden taşağında kis oluşmuş 1 senede... it öldü...resimleri çekip yarın koyayım kim haklı görürsünüz.çocuklar ilk geldiklerinde korkmuyorlardı. hayatlarında ne böcek görmüşler ne köpek. evden çıkarmamış anası hiç. anası korkunca çocuklarda korkuyorlar otomatikmen...
neyse resimlerle durumu görselleştireyim. holyone hocam dediğin gibi bende arıza çıkarmak için arastırma yapayım.
-----------------------------Bak güzel kardeşim..
Senin köpeğinin gezdiği oynadığı yer halka açık bir yer ise, yol ve benzeri bir yerse, oradan insanlar geçiyorsa yada geçebilme ihtimali varsa kısaca insanlara açık bir yerse ne amaçla olursa olsun köpeği serbest bırakamazsın..
yasal yöndende dğer yönlerdende suçlu olursun..
Bende besliyorum köpek ama olay budur...
-
Hocam tarantulanın resmini koyarmısın merak ettim.