folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Komşu Katili Olcam Sonunda

Komşu Katili Olcam Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Arkadaş bak ben polis okulu öğrencisiyim sana şunu söylim kabahatler kanunundan şuan hatırlamıyorumda ya 50 ya da 100 lira olmalı genelde rahatsızlık vb. problemlere bu tarz cezalar verme yetkimiz var (:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaş bak ben polis okulu öğrencisiyim sana şunu söylim kabahatler kanunundan şuan hatırlamıyorumda ya 50 ya da 100 lira olmalı genelde rahatsızlık vb. problemlere bu tarz cezalar verme yetkimiz var (:

-----------------------------

önce bir polis olda sonra ceza verirsin.

bende akşam 8 den sonra kabahatler kanununu gereği fazla sesin ceza kapsamına girdiğini biliyordum

ayrıca sen suçlusun hacı hastası olan bebeği olan şusu busu olan var evin içi studyomu birader komşunun yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Ses çıkarmanın gecesi gündüzü olmaz. Ses sesdir. B.k koyma meselesine gelince... Sonuç adamına göre değişir, dikkatli ol. Sonra o b.ku yedirmesinler sana.

Sen en iyisi kulalık al. Birde vatandaşa sor hangi saatlerde evde kalan olmuyorsa o saatlere kendini ayarla.

Bende de benzer komşu vardı. En üst katta oturuyorum ve komşum gece saat 10-11 gibi artık kaçta eve geliyorsa çatı arasında odun kırıyordu yakmak için. Tepem attı, dayandım kapısına. Önce yokladı beni sindirebilirmiyim diye. Sonra baktı olmadı geldi hangi saatlerde evde olmassın, ona göre ayarlayayım kendimi dedi. Şimdi mutlu mesut devam ediyoz. Sanırım evde nükleer reaktör işletiyor zira artık ses duymuyom.

Önceki evimde alt kat komşumun oğlu bilgisayarda araba yarışı oynuyordu. Bağlamış ses sistemine sanırsın formula 1 araçları benim koridorda turluyor. Gittim söyledim. Tersledi beni ne yani oyunda oymanayalımmı edebiyatı yaptı. Kafam attı, annesini söyledim o ada pek sallamadı beni. Yine birgün oyun oynuyordu kapısına gidip içinde arabalar, kendisi ve annesinin olduğu fantazilerimi elimde 1" çelik boru varken anlattım. Arabaları sattı galiba, belki bisiklet yarışı oynuyordur. Sesi kesildi.

Demem o ki rahatsızlık kaynağı sesin. Önlem alacak olanda sen oluyon bu durumda. En temizi dediğim gibi kulaklık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam sağlam bir kulaklık almayı dene.

Olmadı en ufak bir seste bas zillerini ver çoşkuyu.

Millet ses yapınca sen birşey demiceksin, sen biraz ses yapınca onlar hemen kapına dayanıcak oldu...

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

polis ne olrusa olsnu 7 24 sen sorumlsunn 1 kerede 141 milyon ceza girer sorada hapis dedi

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Bendede var 4+1 sağlam bisi bi gün evde parti yapıyoruz üstteki kadın indi... Bizim Eleman atar gider yaptı ... O gün Bu gündür gelen giden yok ... Gece 12-1 farketmiyor ama bu sefer benim evdekiler kıs diyor uyuyamıyolarmıs :D O yüzden Azcık Di$ göster Baktın Olmuyo..Polisle fln basın belaya girmesin Al bi kulaklık sen keyfine bak ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bu inşaatçıların aq arkdaş malzemeden çalıcaz diye kağıt gibi duvar yapıyorlar sonra birsürü şey çıkıyor. sen en iyisi biraz daha kısık çal olmadı izolasyon yaptır de asd :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Hocam kanun manun onlar yalan sen en iyisi Piskopat gibi gorun biri geldinde elinde satır la ac bi problem mi var gardaş die biras sessiz olun derse hallediriz gardas onuda filan baktın bunu yapamıosn kapısına bok at ayykabılarınicine bok at  ayakkabılarıın içine sıc sırf kı ldugun adamın posta kutusnun icine fare ölüsü alçı bok fila koy alcı en temizi baya bi urastırıo  kolay gele =)

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Evmi pavyon mu orası saz dümbelek ne bilim bi şey çalacaksan git pavyonda gazinada çal kardeşim adam evine gelmiş senin pis müziğini dinlemek zorundamı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

bende komşu katili olucam amk yan dairede 16lık bi ergen var paso hiphop dinliyo ismail yk dinliyo almanyalı göçmen rapçileri falan dinliyo gına geldi tutup sıçıcam ağzına en sonunda hayır annesi babası iyi alahtan yemek falan getiriyolar ara sıra ondan ses çıkarmıyom yoksa ezmiştim kafasınıç.

Toplam Hit: 8632 Toplam Mesaj: 47