Komşudan İnt Kablosu İle Baglantı Yapmak (Yasakmı)
-
yasak zaten lakin uygulamada birşey yok...
-
Bu konuda kendim direk araştırma yaptım. TTNET bu tarz bir yasaklama yapamıyor ve bunun kanunende boşluğu var zaten. Bir kullanıcının mahkemeye açtığı davayı kaybetti TTNET. Orada kullanıcı çok güzel bir örnek vermiş bütün hakim savcılar ve askeriye lojmanlarının hepsinde dağıtım serbest bizdemi yasak örneği. TTNET bu tarz ceza kesme uygulaması yoktur. Öbür sağlayıcılar hakkında bilgi sahibi değilim.
-
eğer öyleyse ben hapisten çıkamazdım :)
-
yok öyle birşey :)
-
Wireless?
-
Türk telekom'da 3 ay staj gördüm. Staj süresinde internet arızalarına bakıyorduk. 2-3 kişiyi yakaladık bunun gibi yasak olduğunu söyledik kablolarını 15-20 yerden kestik . Daha fazlası yapılmıyor zaten sadece uyarı + gözdağı o kadar..
-
Ben 3 blok sitede yasıyodum 3 blok aynı neti kullanıyoduk bi pok olmadı abartısız 10 15 daire vardı bi dairede modem işte kablolar yayılıyordu 5 liramı ne veriyoduk :D
-
ben demiyolu lojmanlarında kalıyom aga, topu topu bi internet bağlantısı var, bahçe örümcek ağı gibi :D saygılar :)
-
hocam benim kuzen telekomda, ben bunu sordum daha önce. Bir kaç komşu arasında sorun değil diyor, paylaşım yasağından kasıtları, bazı sitelerin tek bağlantı alıp tüm dairelere dağıtması filanmış. Sorun olmaz yani 2-3-4 paylaş gitsin.
-
bizim apartman internet kafe gibi idi bir zamanlar 2 switch 1 modem 10 masa :D
hadi onu geçtik kablosuz diye bir teknoloji var.
ama süperonline da bir sıkıntı varmış onu duydum port falan bir arkadaşım anlattı örneğin internet kafe adamlar sana diyor kaç masan var 20 masa 20 masa için ayar yapılıyor 21. masaya internet verilmemesi için bir sistem yapmışlar ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.