"Komünizm Bu Yurdun En Büyük Düşmanıdır. Görüldüğü Yerde Başı Ezilmelidir"
-
bu söz kime ait müridler Atatürkün sözü olduğunu duydum doğrumu?
-
Bana ait xD
-
ırkçıların uydurduğu bir söylem :W
Atatürk öyle bir şey demedi, hani bir tartışma falan varsa düzeltelim :W
-
işi gücü yoktuda bide böyle söz mü demiş..
sallamadır beya.
-
aslında bi çok yerden bunu söylediğini duydum eğer ona ait deilse kime ait bu konuda fikriniz warmı?
-
sonuç hiç bişeyi değiştirmez..
kendi kanaatimce olabilitesi vardır
-
Atatürk komünizm veya faşizm yerine milletin iradesi olan demokrasiyi seçmiştir.Çeşitli kısımlarda bu sözü söylemiş olabilir.
Hea Atatürk söylese ne olacak ?? O zaman Atatürk ırkçı mı diyeceksiniz onu anlamadım ?
-
a.q Atatürkün ağzından laf söyleyenler,peygamberin ağzından laf söyleyenlerle dolu bu memleket.Hangi birine inanacan ? Kominizmi faşistler köylerdeki ağalık sistemi olarak algıladıkları için muhtemelen Atatük'ün ağzından söylenmiş birşey olarak yaymışlardır.Kominizm neden zararlı olsun amq ? Komunizm uygulanabildiği takdirde dünyadaki en mükemmel rejimdir.Ama bilinen komunizm biraz daha editlenmeli.Örneğin herkes birşeyden belli bir sayıda alamamlı,imkanı ölçütünde istediği kadar alabilmeli.Herkesin imkanları eşit olucağı için böyle bir durum hem sorun yaratmaz hemde özgürlüğünüze gem vurmaz.Ben daha iyi bir rejim bulana kadar en iyisi bu Cumhuriyette çok güzel hatta olması gereken ama Cumhuriyet'te serbest ekonomi piyasası die bir muhabbet warki zaten o zikti bizi yıllardır.Serbest Ekonomi'yi desteklemeyen bir cumhuriyette yeryüzündeki en iyi rejim olacaktır hemde komunizm gibi editlenmesi gereken fazla bir yanı olmaz sadece serbest ekonomi piyasasını ve federal riserv olayını editlesinler.Kominizme gerek kalmaz !
-
Hayır
ne komünizm ne de faşizm... Bu iki ideoloji de memleketimizin
ulusumuzun gerçeklerine
karakterine asla uymaz. Şunu da ilave edeyim ki
ne faşizmin ne de Nazizm'in sonu yoktur. M.Kemal Atatürk
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk komünizm veya faşizm yerine milletin iradesi olan demokrasiyi seçmiştir.Çeşitli kısımlarda bu sözü söylemiş olabilir.
Hea Atatürk söylese ne olacak ?? O zaman Atatürk ırkçı mı diyeceksiniz onu anlamadım ?
-----------------------------Atatürk hiç bir ideolojiye dil uzatmadı ama milliyetçilik ilkesini "türk milliyetçiliği" olarak algılayanlar Atatürk ü çoktan ırkçı yapmıştır zaten :W
-