Kontör Vergisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------

Mod: Haklısın hocam fakat hassas kurumlara giydirmişsin editlemek zorunda kaldık..

Ne oluyor böyle arkadaş yaw :(

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Birader o zaman gecin vodafone 25 Tl lik genç tarifeye, vergisi cartı curtu içinde. 250 mb internet 600 dk 5000 sms. gelen belli giden belli kullanın. bundan 5 sene önce sms hakkı diye bişey yoktu, 100 sms bedava gelsin diye 100 kontor alıyoduk, sonra ki mesajlar da giriyodu tanesi 2 SMS ten.. Bu hükümeti bende sevmem ama devlet olarak düşünün, siz istiyosunuz ki cebimden para gitmesin bu devlet büyüsün. Gördük Yunanistan'ı. Büyüdü.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dar gelirliliğin bir anlamı yok, altı üstü 1 lira faturalı hatta geç sende çok avantajlı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Dar gelirliliğin bir anlamı yok, altı üstü 1 lira faturalı hatta geç sende çok avantajlı,

hoca her konuya zengin yporumu yapıyon ama. hiç biz fakirleri düşünmüyon. son 10 lirana kontör yükletiyon 9 liraya sms hakkı alcan mesela 1,1 tl öyle bi ayarlanmış ki sms hakkı aldırmıyo.tekrar yükleyim dedin mi de 10 lirada aşağısı yok.bu ayrı bi skiş tezghı.

ha diyonuz bu verdi zaten veriliyodu şimdi niye yansıtıyolar. bu aynı şeye döndü

"abi 15 lira ama fiş istersen 18 lira ediyo.sonuçta biz onu devlete veriyoz" amına kodum devlete veriyon da babanın hayrına mı veriyon. yeri geldiğinde nerde bu devlet dersin.o zaman ben de derim ki "devlet annın amında"

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Hoca paramiz yok uzatmanin anlami yok ezmeyin mk

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Faturali hat sahipleri enayimi ayda 8 lira oduyor.bence gayet normal.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu ay 1 tl alamadı benden bi dahaki aylarda alacak onu biliyorum niye alamadı hemen şifreyi yazdım gönderdim yüklenir yüklenmez bal paketi yaptım alamadı 1 tl küsür. bi dahaki aylardada öyle yapacam :) hızlıca yapın sizde sonra ödeyin :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    Faturali hat sahipleri enayimi ayda 8 lira oduyor.bence gayet normal.
    buda bir bakış açısı ..

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

bu ay 1 tl alamadı benden bi dahaki aylarda alacak onu biliyorum niye alamadı hemen şifreyi yazdım gönderdim yüklenir yüklenmez bal paketi yaptım alamadı 1 tl küsür. bi dahaki aylardada öyle yapacam :) hızlıca yapın sizde sonra ödeyin :)

Bak gör Eninde sonunda yakalanacaksın. Bir kaçtın iki kaçtın 3. ye devlet giydirecek hepsini birden.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

@zorkaya daha geçen gün yaşadım kardeşim aynı şeyi. Smsim bitti,hadi dedim 10 lira yükleyeyim; o.çocukları direk 1.21 TL kestiler vergi diye hattımda 0.40 TL vardı 9.19 TL kaldı, or**spu çocukları bana diyoki 9TL lik sms hakkını yapabilmek için hattınızda en az 10 TL olmalıdır :) be soyunu sopunu s...iğim sanane benim hattımdaki kontörden TLden sen paranı al hakkımı ver işte... bi 5 lira daha yüklemek zorunda kaldım... Tamam son param değildi ama o 5liraya gidip bişeyler yiyebilir ya da sigaramı alabilirdim. KİMİLERİMİZE 5 LİRA BÜYÜK PARA OLARAK GÖRÜNMÜYO OLABİLİR,BÜYÜK Bİ PARA DEĞİL DE GERÇİ,AMA O KİMİLERİMİZ ÖNCE GELSİN ÖĞRENCİ HAYATINI Bİ YAŞASIN, ONDAN SONRA KONUŞSUNLAR :)

:)
Toplam Hit: 6551 Toplam Mesaj: 47