Konumu Kim Sildi Sebep Ne
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------1. Konunu ben sildim...
2. Her konusu silinen senin gibi mesaj atarsa millet kimle uğraşacak?
3. İzmirin otobüsleri, mersinin yaylaları, kayserinin tranvayları die her önüne gelen sacma sapan konu acarsa, buranın amacı ne olacak
4. Bura izmir belediyesinin resmi portalımı, İzmirin otobüsü tahribatcıyı ne ilgilendirir?
5. Erkek gibi cıkıp söyleyecekmiş, külhanbeyimisin hoca?
6. Aslında bu tarz gereksiz bi mesaj bile ceza gerektirir...
"Forumda açılan konular veya mesajlar, adminlerin inisiyatifi doğrultusunda, konu içeriğini dengelemek veya sitede meydana gelebilecek olayların engellenmesi amacı ile haber verilmeden silinebilir.(Link)
- Forumda belli bir konuya yüklenme olduğunda, Adminler bu kurallara uyuyor olsalar bile o başlıkların fazlasını silebilir. Örneğin siyaset, din yada geyik konuları gereğinden fazla işleniyorsa dengeyi sağlamak için ilgi çekmiceini düşündüklerimizi silebiliriz.
-----------------------------:))) yarıldım :) karnıma agrılar girdi... mersinin yaylalari kayserinin travmaylari zuhahaha hoca nerden buluon bunlari sen kaynak göster:D harbiden koptum gozumden yaslar geldi
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bak buda actığın diğer konunun içeriği hoca...
Sence olacak işmi? Konu içerisindede 6 tane a.q. geçio ondan bahsetmiom bile...
"a.q ikaruslarda arkaya geçiyom a.q oturdugum koltuktan aşağıya baktım mı asfaltı görüyordum. abi birde öyle bir ses çıkartıyor ki a.q arabası. insan delirip arabadan iniyor. zaten kapıları hiç söylemiyom bile. küm pat çat diye acılıyor mazallah biri arada kalsa valla tost olur arasında :)a.q bi gün bindiğim ikarusa denk gelirsem bizzat oturdugum koltuktan asfaltın fotosunu çekecem. bazen mercedes yerine ikarus geliyor. a.q çekecem resimleri görün ne şartlarda otobüse biniyom. 21 yaşındayım a.q sürekli öğrenci basıyom işe giderken :) :):):9"
-----------------------------ağız alışkanlığı kardeş kusura bakma yine. ağız alışkanlığı işte. daha dikkatli olurum bu konuda gelecek mesajlarda..
-
ilerde bana mod luk falan teklif etmeyin şimdiden istemiyorum bak ısrar etmeyin haaaa!
:DDD
-
konuya bak.
erkek gibi çıksın sölesin..öldüm gülmekten..:DDDD
-
Konunu kim neden sildiyse sana hiçbirşekilde hesap vermek zorunda değildir, Tahribat.Com yöneticileri bir konuyu siliyorsa bunun bir sebebi vardır. Renegadealien de çok güzel bir şekilde açıklayıp madde madde yazmış.
Düşünki herkes konum neden silindi diye konu açsa sanırım tüm gün o konuları silmekten sitede başka konu dönmezdi. Ve bu artık alışkanlık haline gelir devamlılık teşkil ederdi.
Bunu öğrenmek için konu açmayıp renegadealien arkadaşımıza yada sitedeki herhangi br yöneticiye pm yada mail yoluyla ulaşsaydın hem böyle bir durumun altına girmez hem de bu tarz tepkiler almazdın.
Burası hepimizin olduğuna göre birşey yapıldığında acele haraket etmeden, fevri davranmadan haraket etmeliyiz.
Herkese bu konuda gösterdiği anlayıştan ötürü kendi adıma teşekkür ederim.
-
hey allahım ya nelerle uğraşılıyor :D sanki dakika başı silinen konular için rapor vermek zorunda birileri.
"erkekse çıksın lan kim sildi benim şeysimi"
"fena olur adamı yamulturum ak" demediğin kalmış, bide şu forumda her yazdığın cümlenin sonuna aq yazmak zorundamısın sen? biraz dikkat etsene
-
adamin biri cok kufurbazmis her sozunun sonunda a.k dermis a.k soyle ,a.k boyle ama her lafinin sonunda a.k dermis birgun bu adam buyuk bir suc isler tutuklanir mahkemeye cikarilir mahkemedede hakimin her sordugu soruya cvp verir her cvp sonundada a.k der hakim: sinirlenir ve karar der herkes ayagi kalkar hakim bu sucunun cezasinin idam oldunu soler ve asin bunu a.k der! adami dar ayacina gorurur cellatlar ici boynundan gecirir ve altindaki sandalyeye tekmeyi atarlar adam cirpinir bisey soylemeye calisir gibi hareketler yapar cellatlar adamin soliyce son bi sey var galiba der adami indirirler ve adama sorarlar ne soleyceksin derler adam: AZ KALSIN OLECEKTIM A.K DER!
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
erkek gibi cıksın söylesin sebep bu diye
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------5. Erkek gibi cıkıp söyleyecekmiş, külhanbeyimisin hoca?
-----------------------------
"TAHRIBAT No Comment Team" kurucusu olarak "No Comment No:1" ilan ediyorum bu diyalogu... :D
-
bende bi konu açıcam da silinmesinden korkuyorum silinecekse peşin söyleyin açmiyim ona göre:D:D:D
valla allah kolaylık versin size kaç tane sil editle yapılıyomuş öyle işiniz gücünüz yok bununla uğraşıyosunuz:D
allah sabır versin...
-
Yaw komedi omuş en çok Rene hacının sinirlendiği mesajlara koptum.Rene abi eline sağlık doğru söylemişsin walla:))