KORKAK HP WWW.CLUBTURK.COM OLDU
-
katılıyorum sana Holyone sana bir şey sormak isterim bu mesajı silmeden cevap verebilirsen ozaman seni takdir ederim burasıda boyuna kapanıyor dostum bunu nedeni nedir kulagıma ruslar geldi dogrumu bu birde geçen funduskid ile konuşmuşsun sanırım beni sana sormuş ben seni fazla tanımıyorum holyone se beni nerden tanıyorsun bunu anlayamadım bir türlü
-
Renegadealien & DecameroN
-
@aB_r3aL
arkada$im biraz ana sayfaya goz atsan, haberleri okusan sebebini anlarsin...
-
ya şu king denen elmanam i,zmirde oturuomuş verin bana adresini 2-3 kamyon adam toplim gideyim yanına ben tek tek parmaklaraını kıracam bakalım nası klavyey dokunacak bi daha:D
-
444 orda kendinin durumunu tam anlatacak deyil ya bizi böyle hack ewttiler diyecek halide yok birde ben holyone ye sordum onun avukatımısın kardeş bildiyim bir olay ve orda anlatılanlada alakası yok orayı önceden okudum 444 okmi
-
sadece adminlereymiş. inşallah sıra modlarada gelir :P
-
:)
-
Kİng bakkalım ne yapacağını şaşırdı :D
sabah görünce siteyi actığını görünce bi abandım lan baktım hala acılıo...
allah allah dedim microsoftun serverlarmı taşıdı bu siteyi :D
meğersem bizimki htmle cevirmiş indexi :D
sadece index görünüor hiç bir database bağlantısı olmayan tüm likleri kırık bi hale gelmişti site :D varya sandalyeden düşüodum decameronla konusurken :D
Sora aradan biraz vakit geçti bakkal amca king bu sefer www.hackerpowers.com yazdım baktım bişeyler yazmış 2 gün filan die. 5 saniye içinde yönlenecek bi yonlendi site www.clubturk.com mu ne öle biyerleri varya oraya :) baktım oranın ana sayfadada aynısı yazıo 5 saniyede yönlenecek die bekledim 5 sn daha lan bi baktım karşıma www.google.com cıktı zuahahahahah :DDDD
Hayatımda gördüğüm en lamerce olaydı bu :DD
Bakkal king :D sabah ceçio internetin başına alttada ftp acık :D saldırılarsa indexi siliyim die :D akşam uykusu gelince kapatıo siteyi gidio :D
Lamerpowers.com sitesinin sahibi bakkal king!
-
arkada$lar hp, sitenin acili$ina $u notu yerle$tirmi$....
yaw bence yeter artik, onlarla ayni seviyeye inmeyin yaw...
tahribat hep acik kalsin, sonra olan bize oluyo, tahribat kapaniyo,gecici sorunlar oluyo falan....
Tahribat üyeleri ile Hackerpowers.com arasında bir uzlaşma sağlanamadığı ve bu kişiliksiz insanlar halen kendi mekanlarında çocukça tavırlara devam edip diğer insanları bizim hakkımızda yanlış bilgilendirme verdikleri için HP olarak pazartesi günü Tahribatı daha önce yaptığımız gibi ebedi uykuya teslim etmeye karar verdik. Kendileri sitelerinde bir düzenleme yapmaz ve bu savaşı bitirmez ise, Tahribat gene 1 ay kapalı kalacaktır. Bizim amacımız savaş değil barıştır! Bu uyarının dikkate alınması rica olunur.
-
muahah