Koşu Bandı Tavsiyesi
-
Koşu bandı almayı planlıyorum. Daha çok hızlı yürüyüş için kullanacağım. Kilom 90. Kullandığınız, memnun kaldığınız, tavsiye ettiğiniz koşu bantlarını yazarsanız sevinirim.
-
daha önce aynı bu konudan açılmıştı 1 yıl kadar falan oluyor Altis S5000 yazmıştım hala kullanıyorum memnunum.
-
apartmanda yaşıyosan hiç tavsiye etmem gürültüden rahatsız filan olucaklar olursa veya evde ister istemez rap rap gürültü yapıcaksın sonra burda satılık koşu bandı diye konu açmayasın
-
bin 2 bin liraya sağlam birtane bulabilirmiyiz yaw.
komşular hiç sikimde değil sabah akşam uyandırıyorlar zaten
-
Ben da bir hevesle aldım ama sadece 3 kere açıp kullandım makine 0 duruyor.Marka dunlop..İsteyen olursa satabilirim ama kargo işi nasıl olur bilmiyorum..1bcuk-2 sene önce 1.350 ye almıştım..500-600 arası bir fiyata anlaşırız alıcı olursa..Foto da ekleyebilirim
Edit : Odaya akvaryum alıcam ama koşu bandı yüzünden alamıyorum mk.Boşuna yer kaplıyor dalga,hevesle aldık kaldı öle..Kurtulursam büyük bi akvaryum kuracam odaya
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Ben da bir hevesle aldım ama sadece 3 kere açıp kullandım makine 0 duruyor.Marka dunlop..İsteyen olursa satabilirim ama kargo işi nasıl olur bilmiyorum..1bcuk-2 sene önce 1.350 ye almıştım..500-600 arası bir fiyata anlaşırız alıcı olursa..Foto da ekleyebilirim
Edit : Odaya akvaryum alıcam ama koşu bandı yüzünden alamıyorum mk.Boşuna yer kaplıyor dalga,hevesle aldık kaldı öle..Kurtulursam büyük bi akvaryum kuracam odaya
-----------------------------
Dunlop iyidir. Alacak olan muride iyi olur :) -
benim evde var 300 kiloyum :D Twister var dumbell var hepsi var çalışmıyorum bisiklet var.
Hemde çok pahalı bir iş 3-4 milyardan aşağı değil sağlamları dandikleri ince kayışlı çok dandik 3-4 milyarın varsa bir tavsiye söyleyeyim.
stex 8025t orta halli bir şey :P -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------Ben da bir hevesle aldım ama sadece 3 kere açıp kullandım makine 0 duruyor.Marka dunlop..İsteyen olursa satabilirim ama kargo işi nasıl olur bilmiyorum..1bcuk-2 sene önce 1.350 ye almıştım..500-600 arası bir fiyata anlaşırız alıcı olursa..Foto da ekleyebilirim
-----------------------------
Dunlop iyidir. Alacak olan muride iyi olur :)
-----------------------------Eyw hocam aynen sağlam dalga bu :) Aldım eve getirdiler,kurdum,ilk gün bindim,2.gün bindim,3. gün bindim bidaha yüzüne bile bakmadım :D odada öyle duruyor,boşa yer kaplıyor.böle süreklilik gerektiren işler bana göre değil :D Umarım alıcı bulurum,su akvaryum işi yapıcam direk 300-350 litre bi tank kurcam :) Sağlamlık,ve kullanılmamışlık yönünden garanti edebilirim beyler,hiç bi sıkıntı olmaz..
-
motorsuz koşu bandı var masaj aletli 70 e bırakırım yukarıdoğru eğimli
-
alacaksan voit fitness alıcaksın hocam bende var çok güzel birşey ;)
Bende ki şuna çok benziyor http://www.fitnesspor.com/asp/show_stock.asp?product=K-12&view=2
-
Koşu bandı almanı kesinlikle tavsiye etmem ! bendede var güzel bi makina ama dizime verdiği zarardan dolayı şimdi kullanmaya çekiniyorum bence çok sağlıklı bir alet değil biraz araştır istersen.