folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss Den Anlayan Müridler

Kpss Den Anlayan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler hiç anlamam walla allaha emanet girdik sınava. puanlar şunlar. şansım var mı ? nerelere başvurabilirim ? nerelere başvurmalıyım?

kpsssss

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

ne mezunusun bu puanlar ne düşük ne yüksek mezun olduğun bölüme göre değişir:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

maliye bölümü mezunuyum kardeşim. askerden geldik dımdızlak girdik sınava hiç hazırlanmadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:
    -----------------------------

maliye bölümü mezunuyum kardeşim. askerden geldik dımdızlak girdik sınava hiç hazırlanmadım.

kardeş bence bu sene bekle bu puanla bi yere yerleşemessin seni ilgilendiren p49 maliye bakanlığına alıolar oda düşükmüş kılavuzda sadece genel kültür genel yetenek (P3) isteyen yerlere başvurabilirsin ama büyük ihtimal çıkmaz bi yer ama polisliğe başvurabilirsin.

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

puanın 81

uzmanlığa başvurursan onlar söyler puan türünü zaten

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

hoca ben beklerim de peder beklemez :) ya illa maliye bakanlığına mı girecek maliye mezunları. b grubu memurluk filan olmaz mı. gidip dersanelere filan bi görüşeyim. polisliğin askerlikten farkı yok. uzak dursun 5 milyar verseler çekilmez. sürgün hayatı resmen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

raul bunu yazdı:

hoca ben beklerim de peder beklemez :) ya illa maliye bakanlığına mı girecek maliye mezunları. b grubu memurluk filan olmaz mı. gidip dersanelere filan bi görüşeyim. polisliğin askerlikten farkı yok. uzak dursun 5 milyar verseler çekilmez. sürgün hayatı resmen

ştt ıtukfl kdkaulaj sbsı 81 nfhdı

yoo normal memurluk için 81 zaten

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Sanırım son yerleştirmelerde küçük bir şehrin maliye bakanlığı taşrasına yerleşebilirsin.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

Sanırım son yerleştirmelerde küçük bir şehrin maliye bakanlığı taşrasına yerleşebilirsin.

ya walla bu kadar kolay olacağnı bilmiodum sınavın. zamanım olsa çalışırdım. küçük şehire de taşraya da uzağım . kafayı yerim yapamam oralar da

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

raul bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

ya walla bu kadar kolay olacağnı bilmiodum sınavın. zamanım olsa çalışırdım. küçük şehire de taşraya da uzağım . kafayı yerim yapamam oralar da

lan ben iran tr sınırı çizdim adam taşrada yapamam diyo :D

gitme a.q barı başkasının hakkını gasp etme

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

http://www.osym.gov.tr/Genel/dg.ashx?DIL=1&BELGEANAH=35810&DOSYAISIM=20101MaxMinLisans.pdf

puanın 81,487 sınav çok kolaydı yukarıdaki listeye uyması için 5 puan düşür. 77.5 ve 75.5 ile alan memurluklara girme şansın var. Kendi puanına kadar tercih yaz ama sende demişsin sınav kolaydı o yüzden 77.5 ve 75.5 aralıklarındasındır diyorum.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 1653 Toplam Mesaj: 14