KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?
-
Beyler merhaba iki dershane de kendi alanında başarılı. Şimdi ikisinin arasın da kararsız kaldım. Bu hafta yazılacağım siz hangisini öneriyorsunuz?
-
murat iyidir hocam tavsiye ederim yalnız tuzludur fiyatı
-
Dershaneler kapanıyor hocam boşa para verme.
-
Orta öğretim ne la :S Liseye geçiş için mi, yani sbs için mi. Yada ara sınıf mısın yardımcı olsun diye mi yazılacaksın dershaneye
-
Lise mezunuyum hocam.
Ortaöğretim - lise olarak geçtiği için öyle deniyor.
Murat 1400 istiyor , FEM 1500 ancak hangisine gitsem kararsız kaldım.
-
ben murata gittim kartal murata hayatta tavsiye etmiyorum hatta kpss için dershaneye gitmeyide tavsiye etmiyorum ben şahsen biri bana matematik göstersin umurumda olmaz benden sana tavsiye ya fem git yada en ucuz deshaneye oda ders çalışma isteği kazanmak için
-
İhtiyaç.
-
Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S
-
Hocam ihtiyacımı öneriyorsunuz şimdi?
-
Seviye :D
-
mfatihbodur bunu yazdı
Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S
Danıştay o düzenlemeyi iptal etti. İstediğin düzeyden girebilirsin.(Diploması olmak şartıyla)
http://www.memurlar.net/haber/418683/