folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Beyler merhaba iki dershane de kendi alanında başarılı. Şimdi  ikisinin arasın da kararsız kaldım. Bu hafta yazılacağım siz hangisini öneriyorsunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

murat iyidir hocam tavsiye ederim yalnız tuzludur fiyatı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Dershaneler kapanıyor hocam boşa para verme.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Orta öğretim ne la :S Liseye geçiş için mi, yani sbs için mi. Yada ara sınıf mısın yardımcı olsun diye mi yazılacaksın dershaneye 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Lise mezunuyum hocam. 

Ortaöğretim - lise olarak geçtiği için öyle deniyor.

Murat 1400 istiyor , FEM 1500 ancak hangisine gitsem kararsız kaldım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ben murata gittim kartal murata hayatta tavsiye etmiyorum hatta kpss için dershaneye gitmeyide tavsiye etmiyorum ben şahsen biri bana matematik göstersin umurumda olmaz benden sana tavsiye ya fem git yada en ucuz deshaneye oda ders çalışma isteği kazanmak için

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

İhtiyaç.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Hocam ihtiyacımı öneriyorsunuz şimdi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Seviye :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S

Danıştay o düzenlemeyi iptal etti. İstediğin düzeyden girebilirsin.(Diploması olmak şartıyla)

http://www.memurlar.net/haber/418683/

RunAway tarafından 03/Ara/13 19:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2247 Toplam Mesaj: 23