Kredi Kartı Borcu Kalanına Uygulanan Faiz?
-
Merhaba Arkadaşlar,
Örneğin kredi kartına 1005 lira borcumuz var diyelim, bu borcun 1000 lirasını ödedik ve 5 lira borcumuz kaldı diyelim. Borcu tam kapatmadığımız için faiz anaborç olan 1005 lira üzerinden mi biner yoksa 5 lira üzerinden mi?
-
mantıken 5 lira üzerinden bindirmeleri gerekir ama banka işlerinde mantık aramak doğru da olmaz :D
-
5 TL üzerinden faiz uygulanabilir hocam.
Edit : Vezneden kapat tüm borcu olsun bitsin.
interfector tarafından 23/May/13 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Seastar bunu yazdı
mantıken 5 lira üzerinden bindirmeleri gerekir ama banka işlerinde mantık aramak doğru da olmaz :D
Mantıken öyle ama kartı alırken ne imzaladığımızı bilmiyoruz :)
Bu olayı deneme yanılma yapmak da istemiyorum :)
-
5 lira lire üzerinden uygulanıyor. Her ay gö..müz açık kaldığından biliyom. O faizlerle bir araba alırdım zaten.
-
janni bunu yazdı
5 lira lire üzerinden uygulanıyor. Her ay gö..müz açık kaldığından biliyom. O faizlerle bir araba alırdım zaten.
hocam cümleyi öyle bir bitirmişsin ki sanki 1005 lira üzerinden alınıyor.
-
Fatih bunu yazdıjanni bunu yazdı
Adamın ödemesi 1005 TL değil 5000-10000 TL olunca faizi de ona göre kaçıyor bir tarafımıza. Bana 1000 TL borç geldiği zaman seviniyorum artık. 2500 - 3000'den aşağı gelmiyor 6 tane kart var. Birkaç aydır ortalama ayda 500 TL faize veriyorum.
-
DarkSkull bunu yazdıFatih bunu yazdıjanni bunu yazdı
Adamın ödemesi 1005 TL değil 5000-10000 TL olunca faizi de ona göre kaçıyor bir tarafımıza. Bana 1000 TL borç geldiği zaman seviniyorum artık. 2500 - 3000'den aşağı gelmiyor 6 tane kart var. Birkaç aydır ortalama ayda 500 TL faize veriyorum.
Yani 1005 mi yoksa 5 üzerinden mi?
Fatih tarafından 23/May/13 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
kredi kartının ekstresinin tamamını değil de kısmi kısmıni yatırdığında, kartın asgari bakiyesi üzerinden faiz işler.
-
Fatih bunu yazdıDarkSkull bunu yazdıFatih bunu yazdıjanni bunu yazdı
Yani 1005 mi yoksa 5 üzerinden mi?
5 amk 5
-
irwa bunu yazdı
kredi kartının ekstresinin tamamını değil de kısmi kısmıni yatırdığında, kartın asgari bakiyesi üzerinden faiz işler.
asgari bakiye ne demek?