Kredi Kartından Başka Taksit Yapma Şansı Var Mı?
-
beyler bin ytl civarlarında bi laptop almayı planlıyorum.ancak kredi kartın yok.bu parayıda 3 ay içinde denkleştirebilirim,3 ay uzun bi süre.bu süreyi beklemek yerine 300 taksitle bi bilgisayar alma imkanım var mı?
-
Hiç sanmıyorum hocam.
Ancak evkur gibi yerler kredi kartsız taksit yapıyorlar..
-
.Kart Finans banka kartı alırsan olur,
Kredi Kartı değil ama teksit yapıyor
-
evkur a falan sakın bulaşma hocam. bi arıza falan olursa adamı bin pişman ediyolar.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç sanmıyorum hocam.
Ancak evkur gibi yerler kredi kartsız taksit yapıyorlar..
-----------------------------hocam aman diyeyim .. evkur lanet olsun oyle eve de kur'a da . Evinizi kurar değil soyar soyar ! .. müzik seti aldık ordan adamlar başımı belaya sokuyordu.
senetle iş yapma altından kalkamassın hocam .. :S yaş tutuyorsa bi bankadan hesap actır kefil vs .. birini bul hallet hocam olmazmı ? -
Hoca zaten evkur'u tavsiye etmiyorum :)
O tip yerler demek istedim kredi kartsız :)
Yada yakın çevreden satılık bulucanki öyle alabiliceksin.
-
Hocam böyle durumlarda en güzeli tanıdık eş dosta aldıttırıp sonra kendisine ödemektir, ne kredi kartı açtırmakla uğraşırsın ne başka birşeyle, hatta bazı kimseler kredi kartını kullandığı için istekli bile olabilior nede olsa puan fln kazandırıor vs..
-
hocam şu card finansın detaylarını biliyormusunuz?banka kartına taksiti nasıl yapıyolar?ne kadarlık bir limit oluyor?
-
bide evkurun detayları,iyi-kötü yönleri detaylı açıklama yapabilirmisiniz?
-
DeaD_BY bunu yazdı:
hocam şu card finansın detaylarını biliyormusunuz?banka kartına taksiti nasıl yapıyolar?ne kadarlık bir limit oluyor?
-----------------------------Buyur
http://www.finansbank.com.tr/kartlar/cardfinans-nakit/default.aspx?CFNakit_CF_ASKO_110110
-
DeaD_BY bunu yazdı:
bide evkurun detayları,iyi-kötü yönleri detaylı açıklama yapabilirmisiniz?
-----------------------------hocam aldıgın mal 100 liraysa o mal sana bi 100 lira daha eklenerek faturana yansıyor misalen (300 m alışverişte 420 -450 arası fiyat ödüyorsun )
senetleri geciktirdiğin zaman hemen şubeden haciz mektubu geliyor.
benim olduğum yerdeki ,anlaşmalı teknik servisleri vasat ( sizin ordakiler nasıldır bilemem :S )
En kötüsü sattığı mallarda bi gariplik var müzik seti aldım . servisten cıkmadı Aynı şekilde komşum ordan alışveriş yaptı adamla belaya girdim.
Yok Hocam Ben büyük kazık yedim . Acısı hala icimde bari seni uyaralım sordun o kadar .. Kafanı bozmasınlar sora :)