Kredi Masraf İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

tüm bankalara bende dilekçemi döşeneyim maşallahım var :} her bankadan kredi çekmişim :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Tabiki Geçerliliği var ,

Tüketici mahkemelerinde dava masrafı alınmıyor , tüketici  mahkemesi olmayan yerlerde ise  Asliye Hukuk Mahkemeleri, Tüketici Mahkemesi sıfatı ile davaya bakmaya yetkilidir. alırsınız umarım

Bankaya Gönderdiğiniz mektubu iadeli taahhüdlü gönderin'de elinizde delil olsun

mehmetcan tarafından 31/Ağu/12 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bankacı olarak atlıyorum konuya ,))

en başta mehmetcan doğru yönlendirmiş..bankaya dilekçe werererek masraflarınızı geri isteme hakkınız war lakin bankalar zorluk çıkartabileceklerdir zorluk durumunda ise kurula götürebilirsiniz yasa şuanda tüketiciyi destekler konumda olduğundan dolayı da bakiyelerinizi geri alabilirsiniz..

Masrafsız kredi çektiniz ibaresi ile karşılaşabileceksiniz bu sebeple mutlaka emin şekilde yaklaşmak zorundasınız..

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

sukur bi bankaci konustu :) ben bugunn uadelu taahhutly yolladum :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

yok mu baska hakkini arayan? mektup yollayan?

pazartesu gunu de finansvank kredi karti icin yapicam ...

2009 , 2010 , 2011 de kestikleri 25 er TL kart aidatlarina :)

Uyumayin muridler , bos durmayin siz de ;)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

zor biraz lakin alırsanız paranızı, ileride bankaya işiniz düştügünde geri cevrilme olasılığınız var:) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    irwa bunu yazdı

bankacı olarak atlıyorum konuya ,))

en başta mehmetcan doğru yönlendirmiş..bankaya dilekçe werererek masraflarınızı geri isteme hakkınız war lakin bankalar zorluk çıkartabileceklerdir zorluk durumunda ise kurula götürebilirsiniz yasa şuanda tüketiciyi destekler konumda olduğundan dolayı da bakiyelerinizi geri alabilirsiniz..

Masrafsız kredi çektiniz ibaresi ile karşılaşabileceksiniz bu sebeple mutlaka emin şekilde yaklaşmak zorundasınız..

Peki irwacım bir şey sormak istiyorum bddk yazsam bununla ilgili bana nasıl bir dönüş yaparlar.?

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

arkadaşlar bbdk ve türkiye bankacılar birliği bu tür masraf iadesi gibi konularda bankaların yanında yer alıyor. bunun dışında bankaların sizlere hizmetindeki aksaklıklar, hizmette ayrımcılık yapılması ve evrak konusundaki belirsizliklerde rol oynuyorlar. onlara kesinlikle şikayette bulunmayın. gideceğiniz iki adres belli tüketici hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri sizi paklar. yalnız bazı hakem heyetleri bankalardan yana olabiliyorlar. örneğin:.

hakem heyeti banka savunması ister bu savunma zaten sizin kredi için atmış oldğunuz imzalardır amaç kendi isteginizle imzaladığınızı beyan etmek kurula. kurulda bu savunma sonucunda isterse olayı size baglar reddeder. isterse bankaya baglar geri ödemesini kararlaştırır. banka için karşılıklı hazırlanmış bir sözleşme olmadığından masrafların geri iadesine der. ama size patlarsa da dediği şey belli kendi isteginiz ve bilginiz doğrultusunda sözleşmeye imza atmanız nedeniyle reddeder.

anlıycanız 2 ucu poklu degnek. şansınıza ne çıkarsa artık karardan. ayrıca diyelim ki kazandınız meblagda fazla ise banka işin peşini bırakmıyor mahkemeye veriyor. eger mahkeme haklı bulursa bankayı avukat masraflarınıda istediğine şahit oldum. eger kredi masrafı meblagı çok değilse ugrasmayın bence ama 1060 TL üzerindeyse heyet filan ugrasmadan direk mahkemeye gitmenizi öneririm. 

not: ve bir avukata mutlaka danışın.

cagatay09 tarafından 01/Eyl/12 20:17 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

arkadaşlar bbdk ve türkiye bankacılar birliği bu tür masraf iadesi gibi konularda bankaların yanında yer alıyor. bunun dışında bankaların sizlere hizmetindeki aksaklıklar, hizmette ayrımcılık yapılması ve evrak konusundaki belirsizliklerde rol oynuyorlar. onlara kesinlikle şikayette bulunmayın. gideceğiniz iki adres belli tüketici hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri sizi paklar. yalnız bazı hakem heyetleri bankalardan yana olabiliyorlar. örneğin:.

hakem heyeti banka savunması ister bu savunma zaten sizin kredi için atmış oldğunuz imzalardır amaç kendi isteginizle imzaladığınızı beyan etmek kurula. kurulda bu savunma sonucunda isterse olayı size baglar reddeder. isterse bankaya baglar geri ödemesini kararlaştırır. banka için karşılıklı hazırlanmış bir sözleşme olmadığından masrafların geri iadesine der. ama size patlarsa da dediği şey belli kendi isteginiz ve bilginiz doğrultusunda sözleşmeye imza atmanız nedeniyle reddeder.

anlıycanız 2 ucu poklu degnek. şansınıza ne çıkarsa artık karardan. ayrıca diyelim ki kazandınız meblagda fazla ise banka işin peşini bırakmıyor mahkemeye veriyor. eger mahkeme haklı bulursa bankayı avukat masraflarınıda istediğine şahit oldum. eger kredi masrafı meblagı çok değilse ugrasmayın bence ama 1060 TL üzerindeyse heyet filan ugrasmadan direk mahkemeye gitmenizi öneririm. 

vallah ben finansı şikayet ettim mail çekdim hemen döndüler bana 4 gün sonra ve finans hemen aradı ardından özürdileme metni gönderdiler

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı

vallah ben finansı şikayet ettim mail çekdim hemen döndüler bana 4 gün sonra ve finans hemen aradı ardından özürdileme metni gönderdiler

kredi masrafı konusunda mı yoksa kredi kartı aidatı konusunda mı hacı? şikayetine baglı. normalde dosya masrafı iadesi konusunda müşteriden yana değillerdir.

Toplam Hit: 6999 Toplam Mesaj: 54