Küçük Programlar Yazmak İstiyorum. Konu Hakkında Kararsızım.
-
Selam.
Az da olsa delphi biliyorum. Temel topraklama hesabı yada görev kağıdı oluşturma programı gibi Ufak defek programlarda yazmışlığım vardır. Paslanmamak için birşeyler kodlamak isterim. Fikre ihtiyacım var.
Win8 için başlat düğmesi olabilir. 2 bilgisayar arasında direk yazışma sağlayan sunucusuz çalışan yazılımda olabilir. Böyle şeyler düşünüyorum. Fikirlere açığım.
-
hazır isteklisin bir randevu programı yazsana. ben üşendiğimden yazamadım bari sen yazda hayra geçsin.
-
karakutu bunu yazdı
hazır isteklisin bir randevu programı yazsana. ben üşendiğimden yazamadım bari sen yazda hayra geçsin.
Konuyu açarmısın.
-
Hocam şöyle sağlam bir kütüphane takip programı yapsana... Kitapları tutsun, üye eklesin, kitap alıp versin, en çok okuyanı, kitap alıp getirmeyeni vs belirlesin. Kitapların kategorileri ve raf adreslerini tutsun vs...
En son ben asp ile yapacağım bu gidişle. Online kütüphane diye... İsteyen kütüphane kendi işini kuracak orda...
-
Başka önerileri olan durmayın yazın gari.
-
işletim sistemi için küçük toolkitler hazırla mesela
-
hocam bana ;
Hatırlatıcı programı lazım
Ben 10 15 tane note yazıcam o saat geldiğinde Sesli Bir Şekilde Haber Vericek Örnk .
Saat 20:00 ÇAY KOY
SAAT 23:00 Z Raporu ALL...
-
BarisYigit bunu yazdı
ona küçük süprizler yap :P
-
VBDream bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
ona küçük süprizler yap :P
Ben Os uma sürpriz yapmammı hiç. Bkz. Format
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Hocam şöyle sağlam bir kütüphane takip programı yapsana... Kitapları tutsun, üye eklesin, kitap alıp versin, en çok okuyanı, kitap alıp getirmeyeni vs belirlesin. Kitapların kategorileri ve raf adreslerini tutsun vs...
En son ben asp ile yapacağım bu gidişle. Online kütüphane diye... İsteyen kütüphane kendi işini kuracak orda...
O dediğin basit olmuyo biliyorsun değilmi.
-
Kutupane programı gayet basit hocam.