Küfür Sebepli Banlar
-
Şimdi bir de şunu unutmayın isterseniz.
Bir postta, "Vay anasını!" yazmak ile,
"Ananın!" yazmak arasında ciddi farklar var.
Ve konu durum ve ahval aynı zamanda yöneticinin o anki ruhsal değişimi de önemli.
Sonuçta burası ticari amaç gütmeyen bir site, google AdSense reklamı bile yok :|
Yani bu kadar çok adalet ve profesyonellik beklemek anlamsız.
Bir de küfrü lafın arasında etmek başka, direkt sövmek başka.
Edit: Antikky'nin dediğine katılmamak mümkün değil, konuşurken ağzını tutmak zor olabilir,
Ama internetteyiz ve klavye kullanıyoruz, zor olmamalı bu kadar...
-
günde 900 civarı mesaj geliyor...
günde ortalama 200 civarına göz gezdiririm...
gördüğümü banlarım...
diğer 700 ünde küfür varsa, o edenin şansına...
sen ise 1 ay içinde 2 kere küfür ettikten sonra sitenin ortasına ...raklara yan bastınız yazarsan,
babamın oğluda olsan atarım seni...
-
müsait olduğumda şikayet et modülü yazacam...
ama şimdilik bitirme projem ile uğraşıyorum...
-
ben küçük bişey diyorum 24 saat yiyorum bazen çok ağır ediyorum banlanmıyorum mesajım siliniyo bilmiyorum böle bi saçmalık var
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------müsait olduğumda şikayet et modülü yazacam...
ama şimdilik bitirme projem ile uğraşıyorum...
-----------------------------kolay gelsin hocam
-
Umarim "sikayet et" modulü yazdiktan sonra millet giciklik olsun diye zirt birt her mesaji sikayet etmez. Bunada direk bir sinirlama getirebilirsen iyi olur rene.
Mesela bir üye günde en fazla 2-3 sikayet yapabilsin.Musketin dedigine katiliyorum, biraz fazla profesyonellik bekleniyor galiba, sonucta Tahribatin üyeler / ziyaretciler üzerinden bir kazanci söz konusu olmadi bu zamana kadar.
-
küfürlere sansür uygulansa daha iyi olur.
örnek vermiyeyim en iyisi :))
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Küfür etmemek bu kadar zor olmamalı.
3 kere küfürden banlandım diyorsun,1 kere banlanmışsın küfür yasak neden 2 kere daha ediyorsun?
Anlamıyormusunuz?
-----------------------------Alışmışlık.
Hocam böyle bir konu açarak kendini deşifre etmen biraz saçma geldi bana.. Bide üstüne üstlük 3 kere küfür ettim banladılar demişsin kendi açığını direk daha da açmıssın..Ban olayına gelince Bir arkadaşın banlanma sebebinde görmüştüm sana denk geldi küfürden ban diye.Oradan anladım her atılan postun okunmadıgını mantık kurarsan okunamayacağınıda anlarsın fazla konuyu derinleştirmeye gerek yok küfür etmiyeceksin başkaları seni irdelemez.
Onu niye banlamadın beni banladın diye demek birazda cocukluk oluo sanırım ama sende haklısın.
-
Küfür aşırıya kaçmadığı sürece iyidir. Ama dozunu kaçırmamak lazım.Dimi
-
SucH bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kesinlikle haklısın ben adamın müride o.c yazdığını gördüm fakat hiç bir ceza almadı. bilmiyorum neye dikkat ediyolar yöneticiler cok güzel bir konuya değinmişin ama.
-----------------------------Gurk4n
çok salam cevap vermişler :)