Kulak Temizletmek
-
arkadaşlar daha öncedne kulağını temizleten oldumu olduysa acı fln hissediyormusun?birde nasıl bir duygu onu söylermisinzi yarın temizletmeye gidicem de kaygılarım var tırsma durumları fln
-
çok güzel bi duygu acı macı yok rahat ol
-
hiç bir acı hissetmiyosun..
duyguya gelince : Temizlik yaptıgında içinden dediğin ''Oh be temizim ,insanım'' sözüzünü tekrarlıyosun :)
-
ilk defa gidiceğim için tırsıyorum peki ileride kulak kendini temizlememıyormuş doğruluğu varmı sürekli gitmek gerekiyormus fln ?
-
kanka sakın kulak felan temizletme daha kötü oluyor zamanla pederden biliyorum benden söylemesi...
-
arkadasım ben 2 defa temizlettim hiç acı falan yok ve kötü bişey de değil
-
2 yıl önce yıkattım daha sonra yıkatma gereği duymadım hiç tıkanmadı.
kulaklar yıkandıktan sonra dünyaya yeni gelmiş gibi oluyosun. bir de ilk bikaç saat boyunca şelale kenarındaymışsın gibi fışır fışır su sesleri duyuyosun.
yıkattıktan sonra doktor pamuk takar o pamukları sıkılıp çıkarma
güzel bi duygu tavsiye ederim
-
bi ortakulak iltahabı oluşmuştu o zaman temizlediler...
2 şekilde temizleniyor birincisi suyla, ikincisi vakumla...
benimkini vakumla temizlediler kulağını kontrol için soktukları aletin aynısından sokup vakumla içinde birikeni alıyorlar...
yarın ameliyat olacam senin kadar korkmuyorum :)
-
banada o ışıklı şeyden soktular sanımr benimkide vakumla olcak ama ben pek hastaneye giden biri deilim 4,5 yıldır sağlık karnem oldugu gibi duruyordu işte bu 3-4 ayda hastalılalr artmaya başladı :D 3-4 sayfa kullandım :) yani hastaneye gitmeye alışık dielim o yüzden çekincelerimde oluyor yani..
-
edit
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bi ortakulak iltahabı oluşmuştu o zaman temizlediler...
2 şekilde temizleniyor birincisi suyla, ikincisi vakumla...
benimkini vakumla temizlediler kulağını kontrol için soktukları aletin aynısından sokup vakumla içinde birikeni alıyorlar...
yarın ameliyat olacam senin kadar korkmuyorum :)
-----------------------------
Geçmiş olsun hocam kulak içinmi amelyat ?