Kulaklık Almak İstiyorum Ama?
-
Teknosadan indirimle creative marka bi kulaklık aldım. 15 liraya indirimdeyken aldım. 95 liraydı normal satış fiyatı. dışarıyla irtibatımı kopartmamda yardım ediyor sağolsun :D sesinden çok memnunum. Şimdi bulamadım teknosanın sitesinde. ama benzer bişey buldum.
http://forum.donanimhaber.com/m_12562695/tm.htm
http://ddguclu.net/2010/08/hafifce-esen-bir-ruzgar-gunes-ve-creative-ep-630i/
Bunlarda yorumlar.
-
birkac kisi bana shure se215 kulakligi tavsiye etti ama ben yine sennheiser cx300 II kullanmistim.
shure se215 arastirmistim guzel kulaklik sennheiser in kablolarindan daha kaliteli kablosu var bana sorarsan daha profosyonel
sennheiser 120 TL
shure se215 ~250TL
underzero tarafından 24/Ara/12 09:36 tarihinde düzenlenmiştir -
tSira_ bunu yazdı
Abi bende bunu anlamış değilim :|
Tutup 150 - 200 tl para sayıp kulaklık almak neyin nesi ? 2 senedir altı üstü 15 tl lik kulaklık kullanıyorum , bozulmadı daha sesindende pek memnunum 2,5 3 saat kulaklık kulağımda daha kulağımı acıttığınıda bilmem.Pahalı kulaklıkların özelliği nedir biri bana bunu acıklasın :) ?
Not: markası Goldmaster.hocam o pahalı kulaklıklar ile 15 liralık kulaklıkların ses kalitesi 1 değil. 15 liralık kulaklıkla sadece müziği dinlersin ama öbür türlü müzik işi para kazandığın veya zevk alarak uğraştığın bir iş ise öbür kulaklıklar performans ve ses kalitesi bakımından kat ve kat üsttedir. Aynı araba misali şahinde ayağını yerden keser lamborghini de ama ikisinin ayağını yerden kesmesi bir değildir.
-
neo_brn bunu yazdıtSira_ bunu yazdı
Abi bende bunu anlamış değilim :|
Tutup 150 - 200 tl para sayıp kulaklık almak neyin nesi ? 2 senedir altı üstü 15 tl lik kulaklık kullanıyorum , bozulmadı daha sesindende pek memnunum 2,5 3 saat kulaklık kulağımda daha kulağımı acıttığınıda bilmem.Pahalı kulaklıkların özelliği nedir biri bana bunu acıklasın :) ?
Not: markası Goldmaster.hocam o pahalı kulaklıklar ile 15 liralık kulaklıkların ses kalitesi 1 değil. 15 liralık kulaklıkla sadece müziği dinlersin ama öbür türlü müzik işi para kazandığın veya zevk alarak uğraştığın bir iş ise öbür kulaklıklar performans ve ses kalitesi bakımından kat ve kat üsttedir. Aynı araba misali şahinde ayağını yerden keser lamborghini de ama ikisinin ayağını yerden kesmesi bir değildir.
Bunun dışında müziği kulaklığa aktaran alet de önemli. Ve tabi ki, mp3 ün sıkıştırılma oranına göre ses kaybı vs vs. Bugün gitarla yaptığım tek kanal kaydın 15 sn bile 150-200 mb tutuyor. Sen düşün mp3 te ne kadar ses kaybı var ki sen bunu ucuz bir müzik çalar+ ucuz kulaklıkla dinliyorsun. Şahsi kanaatim; müzik dinlemek istiyorsan, ucuza kaçamazsın; Yoksa kulağında duyacağın sadece gürültü olur. Sırf bu işler için daha türkiyeye girmemiş bir ses kartım var ve kulaklığımın tr fiyatı 699 tl idi en son. Hoş türkiye standartlarında uyduruk kulaklıklar bile 100 tl gibi bir fiyata satılabiliyor. Dikkatli olmak lazım alırken.
-
philips she 3600 hem hesaplı hem gayet iyi
-
plantronics dsp 550 .
0x656e tarafından 30/Mar/13 02:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende snopy sn-2000 var verdiği ses kalitesini 200 milyonluk philips vs kulaklıkta bile yakalayamadım işin güzel tarafı kablosuz olması :) içinde küçük bir hafıza kartı alanı var hafıza kartına at dinle kablosuz hayat gibisi yok
-
geçmişte kullandığım en kaliteli ses veren kulaklık
1. aiwa
2. sony idi
aiwa lar çok pahalıydı.
-
len bendede kulak problemi var meğersem tek muzdarip olan ben değilmişim bütün clips leri denedim genede banamasın demiyor atıyor cx 400 II var ewde yatıyor öle :| kulalık kulağımda durmuo lan.
-
underzero bunu yazdı
birkac kisi bana shure se215 kulakligi tavsiye etti ama ben yine sennheiser cx300 II kullanmistim.
shure se215 arastirmistim guzel kulaklik sennheiser in kablolarindan daha kaliteli kablosu var bana sorarsan daha profosyonel
sennheiser 120 TL
shure se215 ~250TL
Abi bende şuan se215 var onu ônermeye girmiştim :D gerçekten 250 liranın hakkını veriyor dengeli bi kulaklık rock rap falana uygun değil bassları memnun etmez ama jazz dinlersin 100 lira daha koy bunu al