Kulaklık İle Dinleme Casusluk Yapmak
-
SES TEKNOLOJİSİNDE BİR DEVRİM!
KULAKLIĞI TAKIN VE ETRAFINIZDA OLUP BİTENLERİ
ANINDA ÖĞRENİN!
- SX-Box ile uzaktaki sesler kulağınızda!
- SX-Box kutu sayesinde kısık sesli konuşmaları duyabilirsiniz!
- Amfili hassas alıcısı ile sesleri arttıran özel kutu...
Cafede, sınıfta, lokantada, iş yerinde... alt kat, üst kat yan daire tüm konuşmaları duyabileceksiniz.
- Kulaklıgı Walkman kulaklığı gibi olduğu için yakınınızdaki kişiler müzik dinlediğinizi zannederler, küçük olduğu için de üzerinizde cebinize saklayabilir, belinizde kemere takabilirsiniz) çok kolay gizleyebilirsiniz.
- SX-Box'ı kendi üzerinizde taşıyorsunuz ve yakınınızda fısıltı ile konuşulan sesleri kulaklıktan duyabilirsiniz.
- Ses ayar düğmesi ile istediğiniz (azami: 70 desibel) kadar sesi kısabilir veya yükseltebilirsiniz.
- Sınıfta, Cafede, İş yerinde, Lokantada... Yanınızda SX-Box olduğu sürece konuşulan herşeyden haberiniz olacak. Özel hassas mikrofonu sayesinde en kısık konuşmaları bile duyabilirsiniz.
- SX-Box sesleri arttıran bir cihazdır, bu sayede 200 metre civarındaki tüm sesleri net bir şekilde dinleyebilirsiniz.
elektronik devresini bulabilirsem yapmayı düşünüyorum - SX-Box ile uzaktaki sesler kulağınızda!
-
- SX-Box sesleri arttıran bir cihazdır, bu sayede 200 metre civarındaki tüm sesleri net bir şekilde dinleyebilirsiniz.
200 metre içinde 20 tane adam konuşuyordur dinlemek istediğin kişiyi nasıl seçecen ki.
-
fiyatı filan yok mu yahu :D
-
Sende bunu yedin.
-
Küçükken böyle şeyler satılıyordu casus kulaklık diye sesi yükseltiyor. Satan adam şöyle demişti güya yerde böcek felan varsa onun ayak sesini bile duyuyormuşsun çok yaklaştırırsan cihazı. Bu satılan şey 5 tl felandı ozamanları
Daha profesyonelleri vardı sanırım bunların anten şeklinde olupta çevirdiğin yeri dinliyebildiğin
xxkomandoxx1 tarafından 29/Ara/13 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
q0x bunu yazdı
fiyatı filan yok mu yahu :D
39 TL miş
-
yılar önce deal extreme de satılıyordu bunlar unıversıtede iken bazı seyler alırken gormustum ama sıparıs vermedım ucuzdu zaten fıyatı 3 5 dolar bırseydı sanırım kurcala oralardan bulursun al devresını ıncele
-
Kullanan var mı ?
-
La ben ortaokuldayken sanal bebekler gibi meşhurdu bunlar. Şimdi plastik kalıbına baktım da birebir aynısı :) Fakat bendeki şeffaf açık mavi bişiydi iç devre gözüküyordu yani.. :) Öyle ahım şahım bişi değil çevredeki sesleri bir miktar yükseltiyor o kadar..
Bu arada referans olması bakımından Yüksek Lisans yapıyorum en aşağı 11-12 sene olmuş baya eski birşey :)) Zaten resmindeki kırmızı mavi saplı kulaklıklara bakarsanız bi 10 sene öncesine gidersiniz :D
-
İlkokuldayken 10 liraya almıştım bunu. %100 Aynı, aldığım kesinlikle buydu. Kulaklık rezalet(zaten 10 liraya ne bekleyebilirsinki), tuttuğun bölgedeki sesleri daha yakınında konuşuluyormuş gibi duyuyorsun ama hiç birşey anlayamazsın kalitesi çok kötü. Ayrıca malzemeler de çok dandik olduğundan hemen bozuluyor zaten.
Bunun 50-60 liralık daha kaliteli olanları var gene çocuklar için satılıyor, denemedim ama arada çok bariz fark vardır diye düşünüyorum.
-
dx te cok ucuzdu bu.dandik bir şey işe yaramaz