Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?
-
dostum öyle yada böyle deşifre olmadan ibar ettin diyelim ee para ödülüde var diyelim eh işte o zaman deşifre olursun.Ayrıc onların vereceği para seni kutarmaz ama elemanlar mhtemelen pek tekin tipler değildir o riske değmez.Bu ülkede iyiler mutlaka KAYBEDER
-
ihbar mı edicen? et et. hurma verirler :D
-
makatı deldirirsin hocam şikayet etme filan sakal makal bu işleri bırak, o uyuşturucu olayında ise öyle her ihbara yok sakal durumu muhbir olacaksın resmi bir şekilde. muhbir kod adın olacak öyle abi şurada hap var uyuşturucu var gidip bulacaklar aa hadi sana para durumu da yok o uyuşturucu işi yapan kim var kim yok bilgilerini vereceksin mal nereden nereye gidecek kimlerle bağlantılı paralar nerelerde kllanıyor zibilyon tane bilgi vereceksin filan siz çocuk oyuncağı zannediyorsunuz sanırım
-
dertsiz basına dert alırsın hocam hiç bulaşma
-
Parası için değil çocuğunun süt parasını kumara basan orospu çocuklarına engel olmak için ihbar etmen gerekir. Bu gibi durumda para 2. plana düşmeli..
-
polis sakal atmaz atsa atsa gaz bombası mermi atar aman sakata gelme yapma derim
-
öyle şeymi olur lan polisin vatandaşa avanta verdiği nerde görülmüş amk
tam tersi senin adamlara avanta vermen lazımki işin görülsün/hızlansın :) -
Kumarhanelerin yogun oldugu bir yerse zaten polisin haberi vardir, kasma bosuna.
-
Hacı dikkat et bence sonra senden birşey koparırlarda hiç iyi olmaz o zaman. Muhpir yasası çıktı doğru o zaman herkes işi gücü bıraksın ihbar etsin hiç çalışmadan bir sürü para kazanırsın. Ama bir deşifre oldunmu adamı yağlı kazığa oturtturlar.
-
hocam ben hiçbir kumarhanenin yanında oturmuyorum adres ver fifty fifty kırışalım