Kur"An-I Kerim Mucize Olduğunu Bildiren Ayetler(Ödev)
-
Yoksa "onu kendisi uydurdu" mu diyorlar? De ki: "Öyle ise ,haydi onun gibi uydurma on sure getirin ve Allah'tan başka gücünüzün yettiğini de çağırın, eğer doğru söylüyorsanız bunu yapın. Hud suresi 13.ayet..
De ki: "Yemin ederim eğer insanlar ve cinler bu Kuran'ın benzerini getirmek üzere toplansalar,birbirlerine yardımcı bile olsalar onun bir benzerini getiremezler. İsra 88. ayet.
uçan inek kendinden bahsediyorsa ben mucizeyim diyorsa ve ayetlerde bahsi geçenleri yerine getirebiliyorsa inanan çıkar ... insana verilen mantık ve akıl herkes tarafından kullanılmıyor malesef.
inanmayan insanların Allahı reddetmek için hiçbirşeyden korkmayacaklarıda ayetlerde belirtiliyor buda bir mucizedir.
Konu islam olunca geriye kalanların hepsi (ateist hristiyan musevi katolik budist vs vs )aynı tarafta toplanır güç birliği yapar ve islama karşı birlikte hareket ederler ilgli ayet mevcuttur ...
tarihte yaşanmış ve yaşanmakta olan örnekleri vardır tbt de bile..
asıl zorlarına gidense bizim onların peygamberlerinede inanıyor olmamız işte bunu anlamıyorlar..
-
@Nikoteen
arizayami gectin
bu gibi konulari sikayet et gozumuzden kacmistir diyorum. gormedigim birsey icin cikip adminler modlar tarafli davraniyor yanli davraniyor deme o zaman alla alla
androidmiyiz arkadasim biz bizimde gozumuzden kacirdigimiz oluyor
cikip yonetim ateist oldugu icin soyle yapiyor boyle yapiyor diyebiliyorsun. bizi ne kadar taniyorsunda boyle ithamlarda bulunabiliyorsun ?
sen adminlerin gittigi camiye gitmedigin icin gormemissindir. at gozlugunu takmissin ufure ufure yaziyorsun
-
İyide xz sana ne oluyor ki ?
Adamın konu ba$lığı ; "Kur"an-ı Kerim Mucize Olduğunu Bildiren Ayetler(Ödev)"
Yani adam Kur-an'dan ayet istiyor sende bir sürü $ey sıkıyorsun kendi kafandan.Adam sana dü$üncelerini sormuyorki..
İlla yani zıplıycaksın bir yerden bir$eyler çıkaracaksın.
İnanmıyorsan , saçma geliyorsa sus hocam. -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@Nikoteen
arizayami gectin
bu gibi konulari sikayet et gozumuzden kacmistir diyorum. gormedigim birsey icin cikip adminler modlar tarafli davraniyor yanli davraniyor deme o zaman alla alla
androidmiyiz arkadasim biz bizimde gozumuzden kacirdigimiz oluyor
cikip yonetim ateist oldugu icin soyle yapiyor boyle yapiyor diyebiliyorsun. bizi ne kadar taniyorsunda boyle ithamlarda bulunabiliyorsun ?
sen adminlerin gittigi camiye gitmedigin icin gormemissindir. at gozlugunu takmissin ufure ufure yaziyorsun
-----------------------------
Underzero amca , Nikoteen yönetiminin bir kısmı ateist oldugundan bu cesareti alıyorsun galiba ama unutma burda adalet var diyor.
Okumadın galiba ?
-
@Metanet
admin yoneticisinin ateistligi ile konunun ne alakasi var kardesim ben onu anlamiyorum.
adaletin ateistlikle alakasi ne
-
Hocam konu uzamasın under hocam pm kutuna bakarsan bi sevinirim şikayet konusuyla alakalı...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@Metanet
admin yoneticisinin ateistligi ile konunun ne alakasi var kardesim ben onu anlamiyorum.
adaletin ateistlikle alakasi ne
Tbt yönetiminin (bir kısmının) ateist oldugunu bildiğinden böyle birşeye cesaret etmiş sanırım ki arada da kaynar gider demiş.değil bir kısmı alayıda öyle olsa burda değişmeyecek bir şey ardır o da adalet !
Mesajında xz Hz.Muhammet'in birkaç olayına inananlara saygı göstermediğini açıkca dile getirmi$ ayrıca birazda hakaret etmi$ Nikoteen'de bunu yukarıdaki mesajıyla dile getiriyor ama ateistde olsa bir$eyin farketmeyeceğini söylüyor.
2. Biri eğer senin dü$üncelerini desteklerse sende ona sahip çıkmazmısın ?
xz nin ateist olduğunu zaten biliyoruz , yönetimden bir kısmıda ateist olduğundan korkmamı$ demek istiyor Nikoteen.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Hocam konu uzamasın under hocam pm kutuna bakarsan bi sevinirim şikayet konusuyla alakalı...
Yok hocam bu konu uzasın.
Bu konuda TBT'de hep bu oluyor adam inanmıyor , saygı göstermiyor fakat kendi görü$lerine saygı istiyor.
Varmı böyle bir$ey ?
Yok bilimsel olarak $öyleymi$ yok bilimsel olarak böyleymi$ banane karde$im bilimselliğinden ben buna inanıyorum ve görü$lerimede saygı gösterilmesini istiyorum ki bu zaten TBT'de zorunlu olan bir$ey.
-
@Metanet
"salla gitsin hiç çekinme dibine kadar saçmalanmış zaten bu konuda bir iki şey sende eklesen bişey çıkmaz, muhammedi bulup soracak hali yok heralde. kaynak sorarlarsa bknz : kıçım demede onada buhari ibn batuni nin vesvesnamesi dersin hatta cüz 75 paraf 5 gibi dip notta ekle"
Bu konuda haklısın bu mu bilimsel :| Adam resmen İslamiyet k.çtan uydurma bir dindir demiş sonrada saygı istiyorum demiş vesselam kanaat adminlerin.
-
Kisilerin inanip inanmalari veya adminlerin belli bir bolumu ateist bilmem ne gibi sozler son derece yanlistir arkadaslar.Inanc bireyi ilgilendirir,bir insanin ateist,deist,agnostik,musluman,hristiyan,budist olmasinin bir onemi yoktur.Bir taraf dusuncelerini aciklar ,bir taraf karsi cikar.Savundugunuz ve karsi ciktiginiz dusunceleri savunabilecek kadar bilgiliyseniz sorun yoktur.Hakaret noktasina varmisin tartisma.