Kurbağa Katliamı [ İşte Zulum İşte İşkence ]
-
amuhahha manyak komikti ya gulmekten oldum burda :) boyle baska orjinal fikirlerin varsa yazsana bunu hemen denicem :D
-
denedinmi kallesh
-
torpil pek güzel değil yanında uranium olan varmı 2 gram da olsa işimizi görür
-
PeKi MaH$eR Günü Né ßoK Yiyecez :D Ya öbür Dünyada aynısıını Kurbaqa ßana yaparsa Ne yapcam :D Sie ( : KaTLiyaM ßende cok :D Köpek infaz etim :D
-
Arkadaşlar bir Türk Gencine kurbağalarla oynamak yakışmıyor.
Sizin atalarınız 3 kıtada at koşturma işini kurbağaların ağzına torpil sokarak yapmadılar. Nasıl bir ruh halidir nasıl bir Psikolojidir ki bu adam başka bir canlıya acı çektirmekten zevk alıyor
.......................::::::::::::::::::::::::::::PROTESTO EDİYORUM::::::::::::::::::::::::::::..........................
-
kan istiyorum kan yihahahahah
şakka len şakka tabi yazık walla hayvanlara onlara acı çektirerek eğlenirsek ohooo
-
ulen allah sizi bildiği gibi yapsın siz bu fani dunyada bu hayvanlara eziyet ediyorsunuz.ya öbür dunyayı hiç düşündünüz mü orda o hayvanın hakkını nasıl ödiye bileceksınız.unutmayın herseyin bir bedeli vardır.bu dunyada göremezsen öbür dunyada kesın görürsünüz.
-
bi de kurbaaları koruma derneği kurun tam olsun.... nolcak kurbaadan..
olunce içinde torpil patlatırsa bilemem ama...
-
Black_AngeL bunu yazdı:
Arkadaşlar bir Türk Gencine kurbağalarla oynamak yakışmıyor.
Sizin atalarınız 3 kıtada at koşturma işini kurbağaların ağzına torpil sokarak yapmadılar. Nasıl bir ruh halidir nasıl bir Psikolojidir ki bu adam başka bir canlıya acı çektirmekten zevk alıyor
.......................::::::::::::::::::::::::::::PROTESTO EDİYORUM::::::::::::::::::::::::::::..........................
ahaha ne dio lan bu?? kardeş yanlış geldim kedicim.com senin dediğin :Dbu arada bole bi konu varmış bende benzer bişi actım ozurdilerken pipet olayına burdada değinmek istiorm kurbaaamızı alıorz pipeti gıcına sokup ufluorz yalnız dikkat edin oran cok onemli(girme oranı)yoksa kanı gelir pipetden bi poqa yaramaz neyse sonra gurbaaamızı şişirioruz artık nasıl patlatırsınız size kalmış
tavsiye:uzerine basın aman dikkat sıcratmayın..
arabanın tekeri altına atın..
-
İştee ve diğer bir işkence yöntemi
Gerekli malzemeler
- Bir torpil
- Ateş (karizma açisindan zippo önerilir)
- Bir adet bant
- Herhangi bir kuş türü
Eveet şimdi torpili kuşun bacaklarının arasına yerleştirden sonra uçmasına mani olmiyacak şekilde bağlıyoruz sonra torpil i ateşleyip kuşu salıyoruz. Gerisi malum zaten...