Küresel Nakliye Fikri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Merhabalar, bugün aklıma web tabanlı bir proje geldi, görüşleriniz benim için önemli yorumlarınızı

bekliyorum.

Çalıştığım yerde, günde 3-4 tır mal yükleniyor, Fransa'yada mal gidiyor, kayseriyede, antepe'de.

Mesela ;

Kayseri'ye mal gönderdik, malı götüren kamyoncu ordan boş gelmek istemiyor, kolay kolayda
    mal bulunmuyo taşınacak ama.
    Bende bunu düşünürek bi sistem düşündüm , kayseriye gidecek olan adam kayseri'den tekrar gidiceği yere mal taşımak için sisteme girişini yapıcak,extraya girdiği için daha ucuz bi fiyata malı taşıyorlar genelde, hem kamyoncu için iyi hemde nakliyeyi yapıcak kişi daha ucuza halledebilir..

Çözemediğim nokta:

Pc kullanmayı bilen kamyoncu yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Merhabalar, bugün aklıma web tabanlı bir proje geldi, görüşleriniz benim için önemli yorumlarınızı

bekliyorum.

Çalıştığım yerde, günde 3-4 tır mal yükleniyor, Fransa'yada mal gidiyor, kayseriyede, antepe'de.

Mesela ;

Kayseri'ye mal gönderdik, malı götüren kamyoncu ordan boş gelmek istemiyor, kolay kolayda
    mal bulunmuyo taşınacak ama.
    Bende bunu düşünürek bi sistem düşündüm , kayseriye gidecek olan adam kayseri'den tekrar gidiceği yere mal taşımak için sisteme girişini yapıcak,extraya girdiği için daha ucuz bi fiyata malı taşıyorlar genelde, hem kamyoncu için iyi hemde nakliyeyi yapıcak kişi daha ucuza halledebilir..

Çözemediğim nokta:

Pc kullanmayı bilen kamyoncu yok.

Şu 100 liralık android tabletlerle beraber satarsın kendi yazılımını geliştirip bilgisayar kullanmayı bilmezler ama basit arayüzlü bi application işlerini görür

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam cahil cahil adamlarla o olayı androidle çözemezsin.

Aracı aklı başında adamlar bulman lazım. Proje güzel ama birazcık zor hayata geçirmesi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

sms modülü en kolayı. her gamyoncu sms kullanır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

dayım ' ın kamyonda netbook var 3g vınn modemi var :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

proje güzelmiş hakikaten tebrik ederim. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen kamyoncular için şunu yapabilirsin hem daha pratik olur kullanıcı için ama mutfak kısmı biraz sorun olabilir. Sms ile güzergahlarını yollarlar tabi bir kod içinde sen de ona göre dönüş yaparsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Proje çok hoş aslında ama bugün Urfalı bi kamyoncu geldi, adam türkçe bilmiyor, pc kullandımı şu zaman kadar meçhul.

Şu şekilde aşılabilir, nakliye şirketleriyle görüşüpte bakın böyle bi sistem var kamyonunuz boş dönmesin,
    müşteriyle kamyoncuyu buluşturuyoruz filan.

TR bazlı yapılmasa bile Diyelim avrupayı kapsıyo, ben zannetmiyorumki iş yapmasın,
    Uğraşmak projeyi benimsemek olacağına inanmak lazım..

Varmı baska fikri olan ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.nakliyerehberim.com/

dediğin böyle bişeymidir?...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

bizim burda smartphone kullanan bi kamyon kamyoncu tanıyom. ırak iran sağolsun :D

fikirde güzel aslında. kamyonculara değilde firmalara pazarlanacak şekilde olabilir. mesela ipektr var. otobüs firmalarına hizmet veriyor. sayısız firma onunla çalışıyor bilet sistemi için

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

lojistik firmaları bu işi yapar..onların karşı firması vs vs bi sürü dalgası vardır.. kafa yormana gerek yok..

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

lojistik firmaları yapıuyor bi işi doğrudur. ama ortak bir havuz oluşturmak her firmanın işine yaricaktır. ha zor iş. çok sistemli ve planlı bi iş çıkarmak gerekiyor.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 23