Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    elleriniz dert görmesin, devamını da bekliyoruz..

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

sol görüşlü insan faşistlik yapmaz hmmm :)

Git kitap oku biraz hadi canım.

-----------------------------

söyle canım, haklı olarak kim hangi faşistligi yapmış sol görüşlü olarak hangi kitapta yazıyor evet ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    deniz gezmiş'çilik nedir ki zaten ? yeni bir ideoloji mi bu ? ''deniz gezmişçilik.''
    Hesapta Deniz Gezmiş ile aynı ideolojiyi paylaşıyor işte, bi tarafınızdan ideoloji uydurmayın durduk yere :D:D

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

Kürtler olarak bir yaramız yok, herzman bölünmüşlüğe karşı çıkmışızdır .

bunu ahmet Türkün dedeleri bile Türk soyadını isteyerek önemle vurgulamışlardır ,kaldıki böyle bir şeye bile gerek yoktu.

4 piç çıktı kırmızı kart gördü ve saha kapatıldı 5 maç seyircisiz 5 maç ise dışarıda.

diğer 35 000 efendi efendi oturan  kişinin hakkı nerede ?

ayrıca kürtler adına söylüyorum ben Türküm diyen sahtekarlara ,sahte Atatürkçülere, rüşvetçi pezevenklere ,Dini Kullanan yobazlara ...

Tüm Türk cumhuriyetlerinde cefa çeken Türk kardeşlerimizi görmezden gelen anlayışa karşıyız.

Türkiye Cumhuriyetini utanılacak hale getirenlere saçma sapan uygulanan dış politikaya ...

içerde Kürde Türklük(kafatasçılık) taslayıp dışarda Türkü satan anlayışa karşıyız.

Ayrım yapana İnsanı İnsan yapan değerlere karşı çıkana karşıyız.

Var mı dahası? İşte cahil gençlik, eleman Deniz Gezmişçiyim diyo ama Deniz Gezmiş'in nasıl bir ideolojiye sahip olduğunu bile bilmiyor. Milliyetçilik adı altında ırkçılık yapan, dindarlık adı altında dincilik yapanlar ve hırsız politikacılar bu ülkeye en büyük zararı vermiş kişilerdir!

Arada bi DevLis kaynadı diye ne kadar tantana yaptınız ya ? Benim görüşüm kimseyi ilgilendirmez kardeşim,benim görüşüm bu,yazdıklarımı gtmden uydurarak yazmadım,düşündüm de bu sekilde savundum,sanki vatana ihanet etmişim gibi konusmayın hakkımda...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Olayın iki boyutu var.Birini boyutunda bazı arkadaşların dediği gibi kitap okumaktan,gündem takip etmekten kültürlenmekten nasibini alamayan gençler özenti tiki mallar oluyor.Televizyon ve bilgisayar başında vakit öldüren hayatında bir amacı olmayan boş yere yaşayan elemanlar oluyorlar.

Bir boyutu da lise çağında elemanlar çabuk gaza geliyor.Vakti zamanında bu ülkede sol sağ diye liseliler okullarına bellerinde zincir ve tabancayla gittiler.Adam bıçakladılar,adam doğradılar o kutsal ideolojileri için(!).Bizatihi örneği babamdır.(adam dövmüştür katil falan değil ha:D)Bu tip örgütlenmelerde de genellikle bir büyük patron veriyor liseli gençlere gazı ve parayı sonra da gençler gidiyorlar eylem yapıyorlar(dev liseliler yardım alıyorlar mı bilmiyorum günahlarını almayayım)

Bence olayı böyle iki bağlamdan değerlendirmek lazım.Bu 2sinin dengede olacağı bir çözüm önerisi sunmak lazım.

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:

Olayın iki boyutu var.Birini boyutunda bazı arkadaşların dediği gibi kitap okumaktan,gündem takip etmekten kültürlenmekten nasibini alamayan gençler özenti tiki mallar oluyor.Televizyon ve bilgisayar başında vakit öldüren hayatında bir amacı olmayan boş yere yaşayan elemanlar oluyorlar.

Bir boyutu da lise çağında elemanlar çabuk gaza geliyor.Vakti zamanında bu ülkede sol sağ diye liseliler okullarına bellerinde zincir ve tabancayla gittiler.Adam bıçakladılar,adam doğradılar o kutsal ideolojileri için(!).Bizatihi örneği babamdır.(adam dövmüştür katil falan değil ha:D)Bu tip örgütlenmelerde de genellikle bir büyük patron veriyor liseli gençlere gazı ve parayı sonra da gençler gidiyorlar eylem yapıyorlar(dev liseliler yardım alıyorlar mı bilmiyorum günahlarını almayayım)

Bence olayı böyle iki bağlamdan değerlendirmek lazım.Bu 2sinin dengede olacağı bir çözüm önerisi sunmak lazım.

Benim kimseyle bir sorunum yok,adamlar örgütlenebilir,bu normaldir... Benim savundugum 2. düşünce...Ben de liseliyim,beni de gaza getirmeye calısanlar oldu,cevremdekileri gözlemleyerek kimin neler yaptıgını az cok görebiliyorum,ben o sitenin admininden özür diliicem zaten,anlamadıgım nokta bazı arkadaslar/abilerim o kadar sert cevap verdi ki,sanki vatan hainligi yaptım...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

ataturkcu1 bunu yazdı:

Benim kimseyle bir sorunum yok,adamlar örgütlenebilir,bu normaldir... Benim savundugum 2. düşünce...Ben de liseliyim,beni de gaza getirmeye calısanlar oldu,cevremdekileri gözlemleyerek kimin neler yaptıgını az cok görebiliyorum,ben o sitenin admininden özür diliicem zaten,anlamadıgım nokta bazı arkadaslar/abilerim o kadar sert cevap verdi ki,sanki vatan hainligi yaptım...

Bazıları sert cevap vermiş olabilirler,bu konuda onları savunmuyorum ama senin bu yaptığını zamanında biz de yaptık bi boka yaramadığını anladık.Artık çok fazla uğraşmıyorum.Güvenlik ile uğraş hacking ile uğraş,sitelerde açık ara ama web sitesi hacklicem diye vakit kaynatma.

ozurdiliyoruz.com u kapattığımızda iltifat göreceğimizi zannederken,bazı asker abilerimiz tarafından uyarıldık mesela."Bırakın kimin kim olduğunu anlıyalım!" .Olaylar biraz bizim düşündüğümüzde farklı gelişiyor,size hak veriyorum ama bişeyleri yıkmak yerine bişeyler üretmek her zaman daha çok taktir görür ve daha iyidir.Sadece tavsiye olarak al,cebinde sakla.Belki birgün eline geçer,bana hak verirsin :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

ataturkcu1 bunu yazdı:

Bazıları sert cevap vermiş olabilirler,bu konuda onları savunmuyorum ama senin bu yaptığını zamanında biz de yaptık bi boka yaramadığını anladık.Artık çok fazla uğraşmıyorum.Güvenlik ile uğraş hacking ile uğraş,sitelerde açık ara ama web sitesi hacklicem diye vakit kaynatma.

ozurdiliyoruz.com u kapattığımızda iltifat göreceğimizi zannederken,bazı asker abilerimiz tarafından uyarıldık mesela."Bırakın kimin kim olduğunu anlıyalım!" .Olaylar biraz bizim düşündüğümüzde farklı gelişiyor,size hak veriyorum ama bişeyleri yıkmak yerine bişeyler üretmek her zaman daha çok taktir görür ve daha iyidir.Sadece tavsiye olarak al,cebinde sakla.Belki birgün eline geçer,bana hak verirsin :)

Dediklerine katılıyorum ama bak,4 senedir bu işin içindeyim,savcılık kağıtları,evi aramalar,emniyetten cagırılmalar vs... Evlatlıktan atılma durumuna geldim evde,okulumda zaten bilgisayarlara dokunmak bana yasaklandı,sanal alemden kurtulmayı da cok istiyorum ama olmuyor... Bu işlerin bos oldugunu biliyorum,kendime de söz verdim senenin basından beri tek siteye dokunmadım ama güncel olayların da etkisiyle ufak bişe yaptık...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Remus bunu yazdı:

söyle canım, haklı olarak kim hangi faşistligi yapmış sol görüşlü olarak hangi kitapta yazıyor evet ? 

Google'a komunizmin kanlı tarihi olarak yazman yeterli olacaktır.Ayrıca Doğu Türkistan'da çin komunizmi yüzünden ezilen Türklere de bakmanda fayda var ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:

Remus bunu yazdı:

Google'a komunizmin kanlı tarihi olarak yazman yeterli olacaktır.Ayrıca Doğu Türkistan'da çin komunizmi yüzünden ezilen Türklere de bakmanda fayda var ;)

Komunizmi savunan birisi değilim ama sen konuyu saptırıyorsun, burada hiç kimse komunizmi savunmadı. Yoksa sen tipik "chpli la bu gomünüs, veya, solcu la bu gomünüs, vurum amk" diyen tiplerden misin? Kanlı tarih arıyorsan en babasını faşist hitler yapmıştır. ;)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 16264 Toplam Mesaj: 70