Kurtlar Vadisi Gladio - Yakında Sinemalarda
-
Başlıktada Söylediğim Gibi Yakında Kurtlar Vadisi Gladio Vizyona Girecekmiş.. Şuan için fazla sonuç yok sadece show tv de fragmanını gördüm..
fragman internete düşerse burada paylaşmaya çalışıcam..
Konu İle İlgili Düşünceler Neler Acaba ?
-
hani nerde?
-
dur daha düşermi hemen show tv de gösteriyor fragman arada bir bak :W
-
hadi la essah mı ? du bakam
-
bende yeni gördüm gladioyu biraz aralıycaklar.bakalım neler var.hep bilindik şeylerdir kesin.
-
fragmanda söylediğine göre iskender büyük'ün gladio'nun ne olduğunu sır perdesini açadağını felan söylüyor..
-
bence bokunu çıkarttılar.millet kurtlar vadisinde gördüğü izlediği herşeyi gerçek sanıyor.Zaten dikkatinizi çektiyse geçen bölümde de hükümete göz kırptılar.
ne kurtlar vadisiymiş arkadaş,kafasına çuval geçen askerlerimizin onurunu kurtlar vadisi Irak ile kurtardık şimdide ergenekonda içeri alınan aylarca tutulan aydınlara yapılanları bununla aklıcaklar..İyice boku çıktı iyice.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------bence bokunu çıkarttılar.millet kurtlar vadisinde gördüğü izlediği herşeyi gerçek sanıyor.Zaten dikkatinizi çektiyse geçen bölümde de hükümete göz kırptılar.
ne kurtlar vadisiymiş arkadaş,kafasına çuval geçen askerlerimizin onurunu kurtlar vadisi Irak ile kurtardık şimdide ergenekonda içeri alınan aylarca tutulan aydınlara yapılanları bununla aklıcaklar..İyice boku çıktı iyice.
-----------------------------Kanal 7'de salı, çarşamba ve cuma günleri saat 21.00'da kurtlar vadisinin eski bölümlerini veriyorlar. Cuma günü 10. bölümü çıkacak..
-
Muhabbet edecek konu da kalmadı;ya belaltı muhabbetlerini görüyorum ya da kurtlar vadisi polemiği...
Bir de etkilenip dayılanan tipler de var...
Çıksın da bakalım ne kadar hit alacak =))
-
adamlar gladio bahanesi ile para kazanmaya çalışıyor işte show tv'den alamadıkları paraları beyaz perdeden çıkarmaya çalışıyorlar.. =)
edit : bu fragmanla "İskender Büyük" isimli şahsın ölmeyeceğini gördük =)
-