Kurtlar Vadisi Pusu 53. Bölüm [720*544] + [256 Kbps] En Yüksek Kalite
-
ayda 1 onbeş günde 1 diziyi veriyorlar önceki bölümde ne oldu kim kimdir o nerden çıktı hepsini birbirine karıştırıyorum avel avel izliyoz alışkanlık işte napacan
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
yaw kv pusu bok yoluna gidiyo aşk filmi oldu resmen yok evlenme tklifi falan. çok saçma olmaya başladı evlenen evlenene artık izlemeyeceğğim bokunu çıkardılar.
-----------------------------hacı yönetmenin ismine bakmadınmı bu bölümde
-----------------------------yoo =/ yönetmen sadece koordinatları verir yönetmene neki filmin konusundan? senarist değiştimi? senarist değişirse tamamda yönwtmwnin karışmaması lazım filmin içeriğine? yani yönetmen değişse bile filmde bi değişme olmaz sadece sahneler falan dah iyi yada kötü duruma düşer herneyse neler değişti kvde merak ettim şimdi =/
-----------------------------hoca baştan bu yana 3 yönetmen değişti 1. yönetmen serdar akarın Kv siyle (osman sınavdaki zaman) şimdiki birmi
-
Yönetmen değişmiş + cok ilginç bitti bu bölüm :S vay aq demek istiyorum :S
-
dizide bariz hatalar var bu yönetmenin başarısız olduğunu gösterir yaklaşık 4. yönetmen bu fakat yönetmenlik konusunda zübeyr şaşmaz ve serdat akar iyiydi senaristlere gelince artık hepten bozdular işi ayrıca 400 mb istiyon hoca kalitesiz görüntü olcağına 800 mb olsun dvd kalitesinde olsun daha iyi deilmi ama isterseniz 400 mblikte koyarız yarın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca baştan bu yana 3 yönetmen değişti 1. yönetmen serdar akarın Kv siyle (osman sınavdaki zaman) şimdiki birmi
şmdi alper bak abicim senarist filmin senaryosunu yazar ve film buna göre yazanlara bakılarak okunur olaylar yaratılır ve oynatılır ışık şefi ışığı kurar mekanı düzenler en sonda yönetmen gelir bi kontrrol yapar herşey yerindemi evet yerinde tamam der ve geçer ana yönetmen monitörünün karşısına kayıtta falan der bölümün bir kısmını çekerler ve iilklerde deneme falan yaparlar yaparlar ve kayıta geçince herşey tamam olunca kayıta alırlar olmadımı baştan hatalar varsa baştan mesela kameranın açısını beğenmez değiştirir hani bazen ayna vardır parlayan bi cisim vardır o arada jimy jib falan görünür bu tamaman yönetmenin sorunu. ben biliyorum baştan ebri değişen yönetmenelri ama daha yeni değiştiğini bilmiyodum demekki gene değişmiş ve evet yalnıztürkün dediği gibi hatalar var değiştiğide belli oluyordu ama ben sıkıldım izlemekten dikkatimi vermedim evlilik falan teklif ediyo sahne bitsin diye başka şeylerle uğraştım resmen. herneyse böle işte egzantrik bişey olmuş anlamadım senaryoyu batırmışlar kısacası. -
yav size ne senaristten yönetmenden indirin izleyin işte
-
premium yok modem de yok işin de yoksa akşama kadar idirmeye çalış
ya bu inwarez tarzı bi site var mı şu anda
-
az önce tüm partlar indi, biraz izledim görüntü süper.
-
aslında bi vatandaş daha vardı 1 gb lik versiyonu vardı onun o da manyaktı ama daha piyasada yok askeremi gitti ne olduysa artık...
-
hocam her hafta böyle yeni bölümü uplayabilir misin?
yoksa sadece bu haftaya özel bir hizmet miydi?
böyle seyretmek güzel oluyor, youtube dan çok zevki çıkmıyor :)