Kurtlar Vadisi Pusu 82.Bölüm Fragmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

cattivo23 bunu yazdı:
    -----------------------------

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Hükümet yalakası dizi

bilader işine gelince süper dizi işine gelmeyince hükümet yalakası diyorsun.

1 ) Bilader degil birader dir dogrusu

2 ) Isine gelmek diye birsey yok tabii begendigi yerde super begenmedigi yerde fikrini ortaya koyucak bu en dogal hakki kimsede yargilayamaz .

3 ) Bak sende fikrini ortaya koymussun .

4 ) Soylediklerimi ustune alinmazsan sana demedim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Bence memati ölmedi, polat doktor ile anlaştı. dinlendiklerini ve izlendiklerini biliyor, sonradan tekrar döndürecekler abdülhey'i. Dinlendiğini bildiği için diğerlerine kendini zayıf göstermek için ben görevimi bırakıyorum dedi ve iskender ile feller e süper planlar hazırladı, uyguluyor. 

Memati nin mezarlıktaki kan sıçraması olayı ise, bulut memati nin eline sıktı büyük ihtimal :)

-- > bu bir ihtimal bir olasılık bence =)

--> ikinci ihtimal ise, fragmandaki gibi herşey devam ediyor :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:

Bence memati ölmedi, polat doktor ile anlaştı. dinlendiklerini ve izlendiklerini biliyor, sonradan tekrar döndürecekler abdülhey'i. Dinlendiğini bildiği için diğerlerine kendini zayıf göstermek için ben görevimi bırakıyorum dedi ve iskender ile feller e süper planlar hazırladı, uyguluyor.

Memati nin mezarlıktaki kan sıçraması olayı ise, bulut memati nin eline sıktı büyük ihtimal :)

-- > bu bir ihtimal bir olasılık bence =)

--> ikinci ihtimal ise, fragmandaki gibi herşey devam ediyor :D

Biz birinci olasılığı alalım mümkünse, eğer 2. olasılıklar gerçekse zaten işler boka sarar. Ben asıl İskender'i kimin vurduğunu merak ediyorum.

Edit: Memati iskenderle aynı masada ne yapıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Bir iki bölüm izleyip de başbakanı canlandıran bir karakter görünce hemen hükümet yalakası diyip geçenlere cevap yazmak dahi gereksiz.Biraz adamakıllı izleseniz hükümet politikalarını eleştirdiğini gayet açık bir şekilde göreceksiniz ama yok,işiniz gücünüz bilmeden etmeden konuşmak.Adam fragmanı koymuş,gelmiş burda dizi hakkında yorum yapıyorsunuz.Bilmeden konuşmak ve kendi bildiğinin yanlış olabileceğini düşünmemek böyle neticeleniyor.Fragmana gelecek olursak; Abdülhey ölmedi,Polat'ın da bir şeyi bıraktığı falan yok.Besbelli oyun oynuyorlar.İskender'in üzerinde çelik yelek olduğunu yani ölmeyeceğini düşünüyorum.Abdülhey de birkaç bölüm sonra tekrardan dahil olur.Gündelik tv haberleri ve ne idüğü belirsiz internet portallarındaki yazıları okuduktan sonra gelip de diziyi izlerseniz hiçbir şey anlamazsınız tabi.Yazık ki Lost,Prison Break gibi diziler üzerinde acaba ne olacak,o duman neci şu yamyam kimci tarzında beyin fırtınası(!) yapan arkadaşlar bu denli küçük ve basit şeylerin farkına varamayacak kadar kör ve ön yargı sahibi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:

hatırlarsan iskenderi ergenekon örgütünün başı olarak gösterip iskendere bir dünya kötü iş yaptırıp dolaylı olarak ergenekonun kötüleyip ve bir dünya terör olayı işletip  hemen akabinde başbakanı iskenderin üzerine yürütende aynı dizi

Hadi diziyi geçtim de filminin fragmanında ben Gladio'ya hizmet ettiğimizi bilmiyordum repliğini de mi duymadın bre gafil.Bir numara Gladio'ya hizmet eder mi hiç.Bilir ne olduğunu.Ayrıca şu anki bölümlerde bir numara Aron Feller karakteri olarak yansıtılmakta.

Düzenleme: Başbakanın Gladio'ya dokundurtmadığı bölümleri istemişsin. 59,60,61,62....75.bölümleri izlersen (tabi adamakıllı) göreceksin.
    Düzenleme 2 : İsko'nun vurulduğu sahnenin görüntüsü ;

Kan yok görüldüğü gibi,büyük ihtimalle ölmeyecek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

hala izleniormu bu dizi ya.eskiden kurtlar vadisi saati vardı şimdide ezel saati var..o da yakında biter nasıl olsa.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek

m_cey bunu yazdı:

hala izleniormu bu dizi ya.eskiden kurtlar vadisi saati vardı şimdide ezel saati var..o da yakında biter nasıl olsa.

Biz ne diyoz adam ne diyo :D

O bu değil de Memati'nin İskenderle aynı masada ne işi var onu söyleyin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Madrakaru bunu yazdı:

m_cey bunu yazdı:

Biz ne diyoz adam ne diyo :D

O bu değil de Memati'nin İskenderle aynı masada ne işi var onu söyleyin.

Müsteşar'a intikam gerek bana falan diyordu,anlaşıp basma kararı almış olabilirler.O İsko'nun yanındaki asker eleman da Ünsal'ın adamı olabilir.Seninle özel görüşmek istiyor gibisinden şeyler söyledi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

%100 mematinni sağ el gitti :D

eğer sağ elini kullanıyosa, sol elle yaparken zorlancak sanırım :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

%100 mematinni sağ el gitti :D

eğer sağ elini kullanıyosa, sol elle yaparken zorlancak sanırım :D

:D:D:D:D

%75 Ebru ile kazım abdülü gördü

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 4867 Toplam Mesaj: 31