Kurtlar Vadisi Pusu Abdulhey'e İskence (Dün Kü Bölüm)
-
Evet Arkadaslar Dün Yayinlanan bölümü izleyenler bilirler. Abdulhey kaciriliyor ve bir cesit kimyasal işkenceye maruz kaliyor. Serum ile enjekte ettikleri
Kimyasal ile adamdan istedigi bilgiyi aliyorlar. Merak ettimde Bu nasil bir kimyasaldir ki beyin fonksiyonlarini, sorularinin cevaplarina yönlendiriyor.
-
prison break dizisindede herşeyi emen(digital bilgiler) cihaz vardı velhasılı dizilerde falan olur böyle şeyler
-
Efendim; biraz daha dozu artırırsak hafızasını kaybedebilir :|
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
prison break dizisindede herşeyi emen(digital bilgiler) cihaz vardı velhasılı dizilerde falan olur böyle şeyler
-----------------------------dizilerde tabiki olurda gercekte de bu tip bir olayin olmasi muhtemelmidir, evetsa nasil yani
-
benim aklıma takılan bişey var.şimdi aron feller ben onun milletinin hafızasını sildim ona mı acıyacağım dedi ya.orda abdülheyin kürt olduğundan hareketle mi dedi yoksa Türkleri mi kastetti.Bakıyorum tarihimize unuttuğumuz birşey yok.Aklıma hemen bazı iddialar geldi.Kürtlerin Türk kökenli olduklarına dair.Sizce aron feller bu konuya mı dikkat çekti yani senaryo ?
-
sodyum tiyopental tarzı şeyler olsa gerek.
-
uyuşturucu gibi bir şey heralde uyuşturucu bağımlılarına da ne sorsan cevaplarlar
-
Abdulhey her ne kadar kürtte olsa orada onu belirten birsey olmamistir. Ama soylem aciktir heryere cekilebilir tabi. Aron feller dizide türkiyeyi bölen gladionun basidir buradan yola cikarsak. bu soylemi türkiye ye itham ederek soylemeside olagandir.
-
ats30 bunu yazdı:
benim aklıma takılan bişey var.şimdi aron feller ben onun milletinin hafızasını sildim ona mı acıyacağım dedi ya.orda abdülheyin kürt olduğundan hareketle mi dedi yoksa Türkleri mi kastetti.Bakıyorum tarihimize unuttuğumuz birşey yok.Aklıma hemen bazı iddialar geldi.Kürtlerin Türk kökenli olduklarına dair.Sizce aron feller bu konuya mı dikkat çekti yani senaryo ?
-----------------------------Dizide Abdülhey'in Kürt olduğuna dair bir ibare şimdiye kadar geçmedi. Ayrıca bir şey unutmadık diyorsun ya 300 yıl öncesine bak hocam nerdeydik nereye geldik.
-
Madrakaru bunu yazdı:
Dizide Abdülhey'in Kürt olduğuna dair bir ibare şimdiye kadar geçmedi. Ayrıca bir şey unutmadık diyorsun ya 300 yıl öncesine bak hocam nerdeydik nereye geldik.
-----------------------------KV Irak'ı izlemedin mi :D
-
Antikky;
Sodyum tiyopental anesteziden önce verilen ilacmis. operasyonlardan önce verilen bayiltici ilacmis ama sorgu esnasinda da veriliyormus .
Serdar;
Dedigin olabilir mantiksiz gelmiyor.