Kurtlar Vadisi Yayından Kaldırıldı!
-
adanalıyı izleyin :D
-
muroyu izleyin :)
-
Atiker Yardım Etmiyormuymuş :D
-
vay a.q ztn tek eğlencemiz vardı onuda kaldırıyolar ama kaldırırlarsa show tw cok büyük bi reklam payınıda kaybeder ztn atv de talipmiş her türlü bir kanalda oynar herhal.
-
cok sevindim :) umarim baska kanala transferde olmaz polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum ama konussan 2 lafi bi araya getiremiyor oyle evcilik oynar gibi garip bi haller her an pesimde biri var onemli adam posizyonlari :)
-
zaten son bolumlerde cıvıtmıslardı..
ask filminden farklı bi yanı yoktu...
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum.
-----------------------------hoca, adamı savunduğumdan değil ama şöyle düşün, polat tek geziyo diyelim, sokakta dallamanın teki öylesine polata dalsa ve magazinde polatın dayak yediğini çekse tüm Türkiye'ye gösterse adamın imajı sarsılır. mutlaka böyle şeyleri düşünüyorlardır.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum.
-----------------------------hoca, adamı savunduğumdan değil ama şöyle düşün, polat tek geziyo diyelim, sokakta dallamanın teki öylesine polata dalsa ve magazinde polatın dayak yediğini çekse tüm Türkiye'ye gösterse adamın imajı sarsılır. mutlaka böyle şeyleri düşünüyorlardır.
senin dediginde doğru biyerde ama anlatamadim daha farkli benim dedigim bakislar tavirlar bi garip baya baya role kaptirmis bişey saniyo kendini anliyosun yani arkasinda her an eli silahli tipler cikcak gibi tavirlari gülersin görsen :) imaj olayida anlamsiz benim icin oyuncu bu sonucda illa bu imaji koruycam diyosa dizi biter oda biter gercekden oyuncuysa baska bi film yada dizide kötü adamda olacak travestide :) -
Geçer başka kanala aynen devam =)
-
Kurtlar vadisi bitmez bitemez, başka bir kanala geçer ve krizede meydan okur.