folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlar Vadisi Yayından Kaldırıldı!

Kurtlar Vadisi Yayından Kaldırıldı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    adanalıyı izleyin :D

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The%20image%20“http://img383.imageshack.us/img383/3623/ak000226jr5.jpg”%20cannot%20be%20displayed,%20because%20it%20contains%20errors.

muroyu izleyin :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Atiker Yardım Etmiyormuymuş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    vay a.q ztn tek eğlencemiz vardı onuda kaldırıyolar ama kaldırırlarsa show tw cok büyük bi reklam payınıda kaybeder ztn atv de talipmiş her türlü bir kanalda oynar herhal.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    cok sevindim :) umarim baska kanala transferde olmaz polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum ama konussan 2 lafi bi araya getiremiyor oyle evcilik oynar gibi garip bi haller her an pesimde biri var onemli adam posizyonlari  :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

zaten son bolumlerde cıvıtmıslardı..

ask filminden farklı bi yanı yoktu...

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------
    polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum.

hoca, adamı savunduğumdan değil ama şöyle düşün, polat tek geziyo diyelim, sokakta dallamanın teki öylesine polata dalsa ve magazinde polatın dayak yediğini çekse tüm Türkiye'ye gösterse adamın imajı sarsılır. mutlaka böyle şeyleri düşünüyorlardır.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    stillalive bunu yazdı:

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    polat zaten siyirmis diziye nasi kaptirdiysa kendini korumayla geziyo normal yasaminda da cok komikti gormusdum.

hoca, adamı savunduğumdan değil ama şöyle düşün, polat tek geziyo diyelim, sokakta dallamanın teki öylesine polata dalsa ve magazinde polatın dayak yediğini çekse tüm Türkiye'ye gösterse adamın imajı sarsılır. mutlaka böyle şeyleri düşünüyorlardır.

senin dediginde doğru biyerde ama anlatamadim daha farkli benim dedigim bakislar tavirlar bi garip baya baya role kaptirmis bişey saniyo kendini anliyosun yani arkasinda her an eli silahli tipler cikcak gibi tavirlari gülersin görsen :) imaj olayida anlamsiz benim icin oyuncu bu sonucda illa bu imaji koruycam diyosa dizi biter oda biter gercekden oyuncuysa baska bi film yada dizide kötü adamda olacak travestide :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Geçer başka kanala aynen devam =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek
    Kurtlar vadisi bitmez bitemez, başka bir kanala geçer ve krizede meydan okur.

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Toplam Hit: 6162 Toplam Mesaj: 45