Kurtlar Vadisinde Özel Harekat Havalı Tüfek Mi Kullanıyor?
-
Çok eski bölümlerinin birinde Sırp keskin nişancının elindeki harbi bolt hareketli tüfekti.Hangi bölüm hatırlamıyorum.
-
hocam bizim okulda cekildi ogun bende o adamın arkadasındaki okulun içindeki kafedeydim o oynuyan elamanda bizim okuldan bi elaman silaha baktım havalı falan degil bildigin namlusu falan plastik
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Çok eski bölümlerinin birinde Sırp keskin nişancının elindeki harbi bolt hareketli tüfekti.Hangi bölüm hatırlamıyorum.
İlk seri 53.bölüm -
anaconda bunu yazdı:
hocam bizim okulda cekildi ogun bende o adamın arkadasındaki okulun içindeki kafedeydim o oynuyan elamanda bizim okuldan bi elaman silaha baktım havalı falan degil bildigin namlusu falan plastik
-----------------------------hadi ya, yani gerçek havalı bile değil oyuncak plastik havalı tüfek :D
-
aynen cok dandik bişi oyle gozuktugu gibi deil
-
Silah tamam havalı be adam dürbünü neden ters takarsın (: özel harekatçı diğer ülkeler izleyip başka taraflarıyla gülcek:D
Ben o diziyi izliyo olsam bu sahneyi gördükten sonra o diziyi izlemem
Edit:Tüfekte torun marka 5 kuruş etmez bi tüfek üstündeki dürbünde optima 3x9x32 :D -
O dizide komik olan okadar şey varki ama millet hipnoz olmuş bişekilde izlediği için hiçbişi görmüyolar.Ben izlerken komedi dizisi izler gibi sürekli gülüyorm.
-
canerator bunu yazdı:
O dizide komik olan okadar şey varki ama millet hipnoz olmuş bişekilde izlediği için hiçbişi görmüyolar.Ben izlerken komedi dizisi izler gibi sürekli gülüyorm.
-----------------------------neymiş hocam komik şeyler?:) izlemeyipte böyle şeyler diyenlere gülüyorum
neyse sen menekşe ile halili izlemeye devam et
-
suko da soylemıste durbunu de ters takmıslar sankı :)
-
Adamlara hak veriyorum aslında sinema filmi olsa en ince ayrıntısına kadar ayarlarsın ama haftalık dizi olunca gerçeğini bulmak vakit alır sanırım birde o kadar masraf yapmazlar tv kanalından alıcakları + bi para olmaz bunun için.Sinema olsa bütcen ve vaktin vardır ayarlarsın hepsini.bu arada sadece bu tüfek olayı değil dizide kendini ele veren çok şey var :)
http://www.frmtr.com/kurtlar-vadisi-pusu/1248736-polat-alemdarin-bazukasi-bir-boru-mu-bu-kaddar-olmaz.html