folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlarvadisi-Pusu.Com

Kurtlarvadisi-Pusu.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

ya bu işte biipnelikmi var banamı oyle geliyor
    http://kurtlarvadisi-pusu.com/

sitenin sutatus bar yani explorerin sol alt koşesinde  kurdistan.ru gibi sitelerede baglanıyor bu site pkk sitelerine hitmi kazandırıyor _?

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hım vay p*j ler  diğer sitelerde aynı  a.q hepsinikurt sitelerine yonlendirmişler
    www.fesupanallah.gen.tr
    www.pusatdizisi.com
    www.bicaksirti.gen.tr
    topi toplara bak bizim halkın uzerinden hit yapıyorlar :l

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    evet hoca iyi yakalamışsın kurdistan.nu bide rojalı bir site geçiyo status bardan,peki bunu nasıl yapıyorlar? bağlandığı tüm site ve linkler: http://rapidshare.com/files/61443425/ba__287_lant__305_l__305__tuem_linkler.rtf.html edit: siteleri direk yazınca sanki reklam yapıyomuş gibi oldu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenantr1
    kenantr1's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/google-adsense/88744-pkk-sitesi.html buradakı yorumları okumadan yorum yapmayın ayrıca bana pkklı dıyemezsınız onlarca turk webmasterı bırleşmiş pkk sıtelerıne saldırı yapıyor bunuda ben organıze edıyorum adı gecen sıteler yogun hıt yuzunden kapalı durumda sizde bilmeden konusmak yerıne yardımcı olun sayfalarınızda verdıgım lınkte olan kodları yayınlayın bu sıtelere bır tekmede sız vurun

Ayrıca  bana ve siteme hakaret içeren mesajları silerseniz sevinirim.Ben ve ekibim bu vatanı seven insanlarız yanlış anlama nedeni ile bile olsa hiç bir şekilde bu tarz ifadeleri haketmiyoruz şu an yaklaşık 8 pkk sitesi down edilmiş durumda.sizde buna  destek vermek istiyorsanız elinizden geliyorsa bir sitede siz indirin yok gelmiyorsa destek olun.

www.kurtlarvadisi-pusu.com webmasteri kenantr 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    kenantr1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.r10.net/google-adsense/88744-pkk-sitesi.html  buradakı yorumları okumadan yorum yapmayın ayrıca bana pkklı dıyemezsınız onlarca turk webmasterı bırleşmiş pkk sıtelerıne saldırı yapıyor bunuda ben organıze edıyorum adı gecen sıteler yogun hıt yuzunden kapalı durumda sizde bilmeden konusmak yerıne  yardımcı olun sayfalarınızda  verdıgım lınkte olan kodları yayınlayın bu sıtelere bır tekmede sız vurun

güzel bir yöntem.. ancak hoca agresif şekilde açıklamana gerek yoktu, sonuçta diğer arkadaşların düşündüğü şekilde düşünülebilir.. ama iyiymiş :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

kenan kardeş bunu böle yapacagına sistemi eleştir sanalda iki site kapatmakla ne sen mehmetçigi kurtarabilirsin nede pkk yandaşlarına zarar verebilirsin.Terör denen iletin hemen bitirilmesi yönünde daha ii projelere yer verebilirsin sitende ddos yapmakla bişi olmuyor

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ben hiç bişey anlamadım biri öyle diyor biri böyle

edit: güzel yöntem ddos atıyor otomatik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenantr1
    kenantr1's avatar
    Erkek
    Oturdugumuz yerden eleştirerek nereye kadar? Bir yerden sonra tepki vermek elimizi taşın altına sokmak gerekmiyormu sizcede?Ddos diyorsun elimden geleni ardıma koymuyoum buda bana yetiyor  hiç değil safım belli olsun istiyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    aslında boşuna uğraşıyorsunuz şerefsizlerle, onların destekçileri çok,çok yardım alıyorlar, yarın başka bir domain alıp devam ederler, azrail_baba doğru söylemiş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    kenantr1 bunu yazdı:
    Oturdugumuz yerden eleştirerek nereye kadar? Bir yerden sonra tepki vermek elimizi taşın altına sokmak gerekmiyormu sizcede?Ddos diyorsun elimden geleni ardıma koymuyoum buda bana yetiyor  hiç değil safım belli olsun istiyorum.
    oturdugumuz yerden eleştirdigimizi nerden biliyorsun? bi yerden sonra tepki vermek iki siteye ddos atarakmı belli oluyor ayrıca kendini avutma bence bu olay tamamen boş

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

kenantr seni anlıyorum ama bence birde diğer türlü bakmaya çalış olaya 2,5,8,9 site kapatmakla somut birşey olmuyor.. sadece psikolojikman kendimizi tatmin ediyoruz..

Toplam Hit: 2747 Toplam Mesaj: 18