Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum
-
çok kolay silahı alıyorsun ama bence erkek arkadaşınla falan git yani bir silahçıya gidiyorsun diyorsunki böle böle (tabi adama usubunca anlatılmalı sonuçta yaptığın iş sakat bir iş tanıdıl olursa daha iyi olur) adamlara parayıda vcerdin mi 3-4 gün sonra gidip silahını alıyorsun bu kadar basit yani bunu burda sormana gerek bile yokrtu birilerine sorsan sölerlerdi....
istda yaşadığına görki bende ist da yaşıyorum bir çok silahçı var herhangi birine git ama erkek le git hatta ver o götürsün sen hiç gitme.........
-
Esquire bunu yazdı:
yapılıyor ama nasıl yapıldığı pek bilmemekle beraber torna atölyelerinde yapıldığını biliyorum.
kardeş ozaman AFŞİN E GELMEN gerekıyor plaka 46 -
Arkadaşım... Kurusıkı tabancanı gerçeğe çevirmek sana birşey kazandırmaz. Allah korusun sadece suratını dağıtırsın. Ha kurusıkı tabancan 650-700 YTL'ye aldığın ithal bir silah ise yapabilirsin. Ama Kadıköy'deki, Karaköy'deki silahçılardan falan aldığın 150-200 YTL'lik bi silah ise hiç uğraşma... Üçüncü mermiyi salladığında silahın elinde dağılacak, yaralanacaksın. Madem illegal olarak kullanmak istiyorsun, ruhsatsız bir tabanca kullan. Nasıl olsa aynı kapıya çıkıyor. Ve Desert Eagle dediğin benim bildiğim o büyük modeli ise, hiç gerek yok adamın kafasına vurman yeterli :)))
-
bana ıstanbulda bu ısı yapabılen bı sılahcının adresını werebılırmısınız
-
-
aacemmi bunu yazdı:
Arkadaşım... Kurusıkı tabancanı gerçeğe çevirmek sana birşey kazandırmaz. Allah korusun sadece suratını dağıtırsın. Ha kurusıkı tabancan 650-700 YTL'ye aldığın ithal bir silah ise yapabilirsin. Ama Kadıköy'deki, Karaköy'deki silahçılardan falan aldığın 150-200 YTL'lik bi silah ise hiç uğraşma... Üçüncü mermiyi salladığında silahın elinde dağılacak, yaralanacaksın. Madem illegal olarak kullanmak istiyorsun, ruhsatsız bir tabanca kullan. Nasıl olsa aynı kapıya çıkıyor. Ve Desert Eagle dediğin benim bildiğim o büyük modeli ise, hiç gerek yok adamın kafasına vurman yeterli :)))
YA BAK ADMA NE GÜZEL YAZMIŞ BURAYA VE ÇOKTA DOĞRU BENCE AYRICA KURU SIKIDAN GERÇEĞİ ÇEVRİLEN SİLAHI İLK DEFA BURDA DUYDUM AMA BENCEDE BU SAKAT Bİ ŞEY YANİ YUKARDAKİ KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ 3.DE ELİNDE BATLAMA İHTİMALİ VAR SİLAHIN BENCE HİÇ SİLAH ALMA
SİLAHA HAYIR...!!!! (ONCA MASUM İNSAN BUNUN YÜZÜNDEN BOŞ YERE ÖLÜYO
)
-
deıstırmedı deıl ben onu hep dusunuyorumda işte o da kısmı bıtırıyor işi.....
-
açtım şimdi gitme hemen bea :)
-
ya çoğu yapıyor bildiğim kadarıyla ama herhangi birine gidip anlatırsan olayı yapmasa ile yapan ları söler yani ne bilim ben anadolu yakasındayım burada yapanlar bvar bizim arkadaşlarda bulaşmıştı o işe ama ben ne yapıldıktan sonra gördüm nede nerede yaptırdıklarını biliyom ama arkadaşın dediği gibi kalitesiz bişi olur en iyisi ruhsatlı bir silah al başın ağrımasın
-
ruhsatı ıle beraber sılah fıyatlarından haberı olan yok gaLıba