folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum

Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

çok kolay silahı alıyorsun ama bence erkek arkadaşınla falan git yani bir silahçıya gidiyorsun diyorsunki böle böle (tabi adama usubunca anlatılmalı sonuçta yaptığın iş sakat bir iş tanıdıl olursa daha iyi olur) adamlara parayıda vcerdin mi 3-4 gün sonra gidip silahını alıyorsun bu kadar basit yani bunu burda sormana gerek bile yokrtu birilerine sorsan sölerlerdi....

istda yaşadığına görki bende ist da yaşıyorum bir çok silahçı var herhangi birine git ama erkek le git hatta ver o götürsün sen hiç gitme.........

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    Esquire bunu yazdı:

yapılıyor ama nasıl yapıldığı pek bilmemekle beraber torna atölyelerinde yapıldığını biliyorum.

kardeş ozaman  AFŞİN  E  GELMEN gerekıyor  plaka  46

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    Arkadaşım... Kurusıkı tabancanı gerçeğe çevirmek sana birşey kazandırmaz. Allah korusun sadece suratını dağıtırsın. Ha kurusıkı tabancan 650-700 YTL'ye aldığın ithal bir silah ise yapabilirsin. Ama Kadıköy'deki, Karaköy'deki silahçılardan falan aldığın 150-200 YTL'lik bi silah ise hiç uğraşma... Üçüncü mermiyi salladığında silahın elinde dağılacak, yaralanacaksın. Madem illegal olarak kullanmak istiyorsun, ruhsatsız bir tabanca kullan. Nasıl olsa aynı kapıya çıkıyor. Ve Desert Eagle dediğin benim bildiğim o büyük modeli ise, hiç gerek yok adamın kafasına vurman yeterli :)))

Yol uzun olabilir. Önemli olan yolun neresinde olduğumuzdur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi

bana ıstanbulda bu ısı yapabılen bı sılahcının adresını werebılırmısınız

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek

Yazdıklarım fikrini değiştirmedi demek...

irtibat kur aacemmi@hotmail.com

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

aacemmi bunu yazdı:

Arkadaşım... Kurusıkı tabancanı gerçeğe çevirmek sana birşey kazandırmaz. Allah korusun sadece suratını dağıtırsın. Ha kurusıkı tabancan 650-700 YTL'ye aldığın ithal bir silah ise yapabilirsin. Ama Kadıköy'deki, Karaköy'deki silahçılardan falan aldığın 150-200 YTL'lik bi silah ise hiç uğraşma... Üçüncü mermiyi salladığında silahın elinde dağılacak, yaralanacaksın. Madem illegal olarak kullanmak istiyorsun, ruhsatsız bir tabanca kullan. Nasıl olsa aynı kapıya çıkıyor. Ve Desert Eagle dediğin benim bildiğim o büyük modeli ise, hiç gerek yok adamın kafasına vurman yeterli :)))

YA BAK ADMA NE GÜZEL YAZMIŞ BURAYA VE ÇOKTA DOĞRU BENCE AYRICA KURU SIKIDAN GERÇEĞİ ÇEVRİLEN SİLAHI İLK DEFA BURDA DUYDUM AMA BENCEDE BU SAKAT Bİ ŞEY YANİ YUKARDAKİ KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ 3.DE ELİNDE BATLAMA İHTİMALİ VAR SİLAHIN BENCE HİÇ SİLAH ALMA

SİLAHA HAYIR...!!!!  (ONCA MASUM İNSAN BUNUN YÜZÜNDEN BOŞ YERE ÖLÜYO    )

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    deıstırmedı deıl ben onu hep dusunuyorumda işte o da kısmı bıtırıyor işi.....

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    açtım şimdi gitme hemen bea :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ya çoğu yapıyor bildiğim kadarıyla ama herhangi birine gidip anlatırsan olayı yapmasa ile yapan ları söler yani ne bilim ben anadolu yakasındayım burada yapanlar bvar bizim arkadaşlarda bulaşmıştı o işe ama ben ne yapıldıktan sonra gördüm nede nerede yaptırdıklarını biliyom ama arkadaşın dediği gibi kalitesiz bişi olur en iyisi ruhsatlı bir silah al başın ağrımasın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    ruhsatı ıle beraber sılah fıyatlarından haberı olan yok gaLıba

Toplam Hit: 131465 Toplam Mesaj: 58