Kurumuş Uhu Dumanı
-
ulan adama saygınız yoksa, konuya saygınız yoksa en azından kullandığı avatara saygınız olsun :W
stallman abimize selam baliye devam :Q
-
Aynı havayı soLuduğum garip insanLar Listesine senide ekLiyorum sevgiLi arkadaşım :)
Şimdi senLe aynı havayı soLuduğumdan utanıorm fiLan dicem g.tün biri çıkıp hede hödö yapıcak bende en iisi söLemim dedim ciciş :)
+ ArkadaşLar kokLayaLım kokLataLım ağzımıza, k.çımıza,başımıza süreLim hep birLikte Nice uhu dumanLarına :|
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Benim bu yazıyı yazmam birinin gözüne duman tutmasını istemek deyil amaç ? amaç yok belki benim bu yazdıgım yazı birinin uhu yakmasını engelliycek ama konunun amacı oda deyil herkonudada amaç aramamak lazım :P
-
Amaçsız konu konu değildir :D
Biraz şeyi andırdı Kontrolsüz güç güç değildir sdfasd:)
-
ahauhauh :D nickinin adamı işte :D
-
ulan bu müridin üstüne gitmeyin hepnizi ateşe verir acımaz... hocam arkandayız bu canlı türü yeni türedi buralarda. bu konu ne bu yorum ne bunun amacı ne falan sen devam et yeni projelerinle bekliyoruz
-
:S :D
-
İlgiiiiinç, Enteresaaaan, Gariiiiiiiip. Hmmmm Evet Mantıksızlıkta Bir Mantıkdır.
-
tutkalla denesek olur mu hocam? evde bitek tutkal var dibinde kalmış oda hiç mi bişey yapıştırmaz bizimkiler anlamam ki bant bile yok lan evde.
-
Her düzensizliğinde bir düzeni vardır...
_ElminsteR_