folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kuzey Kıbrıs Niye Türkiye Topraklarında Değil ?

Kuzey Kıbrıs Niye Türkiye Topraklarında Değil ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Tarih belgelerle Kibrisi kime verdigimiz sonra neden geri alamadigimiz ortadayken Avrupa devletlerine nedense iapatlayamadik gitti. Kanittan cok lobi faaliyetleri cok onemli.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Orası başlı başına bir cumhuriyet kendi meclisi olan bi ülke. Ama Türkiyenin Garantörlüğü altında. Türkiye ve bazı tanınmamış ülke haricinde kimse Kktcyi tanımıyor. Biz Türkiye olarak askeri yardım ve yeni öğrendiğime göre Antalyadan Girneye Akdenizin altından geçen su boru hattı yapılacakmış. Kıbrısta su sıkıntısı olduğu için böyle bi proje geliştirmişler.

Güney kıbrıs rum kesimide yunanistanın garantörlüğü altında. Bunun haricinde Dikelya ve Ağrotur diye iki tane İngiliz üssü bulunuyor adada.

Ee zamanında Osmanlı savaşa girdikten sonra adayı ingiliz yönetimi altına bırakmış. Sonucunda ingilizlerde yunanlıları adaya çıkartıp Türkleri atmak istemiş. Ama sonunda Ecevit ve Rauf Denktaşın önderliğinde Kktc kurulmuş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Ben söylüyeyim mi nedenlerini

Türkiye'de kumar oynatamazsın yasaktır ama kıbrıs senin için biçilmiş kaftandır. Parası hem sana gelecek hem senin topraklarında olmayacak.

Türkiye'de fuhuş yasaktır ama kıbrıs senin için biçilmiş kaftandır. Parası hem senin piyasanda dönecek hem de abaza vatandaşların parayı diğer ülkelere harcamayacak.

Kısacası kirli işlerimizi kolayca yaptırdığımız yasal boşluklar oluşturduğumuz. Evimizin deli dolu evladıdır. Ondan bağlanmaz türkiyeye

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Türkiye'de kumar oynatamazsın yasaktır ama kıbrıs senin için biçilmiş kaftandır. Parası hem sana gelecek hem senin topraklarında olmayacak.

Türkiye'de fuhuş yasaktır ama kıbrıs senin için biçilmiş kaftandır. Parası hem senin piyasanda dönecek hem de abaza vatandaşların parayı diğer ülkelere harcamayacak.

Kısacası kirli işlerimizi kolayca yaptırdığımız yasal boşluklar oluşturduğumuz. Evimizin deli dolu evladıdır. Ondan bağlanmaz türkiyeye

Bence yanlış düşünüyorsunuz.

KKTC toprakları üzerinde, ekonomiyi devam ettirebilmek amacı ile ne kadar ihracat yapılabiliyor? Türkiye'nin askeri, ekonomik vs. yardımları dışında KKTC'nin en büyük geliri turizmdir, turisti getirmenin en iyi yolu da bu saydıklarından geçiyor. O çok müslümanız diye dolanan Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde bu olayların zaten biri bin para. KKTC'de olunca mı göze batıyor, anlayamadım :P Ayrıca Türkiye'ye KKTC'den ne gelir gelebilir ki, KKTC kendine yetebilen bir ülke olsa Türkiye'nin yardımına gerek kalmazdı. Son zamanlarda ortalığı karıştıran "Akdeniz'de petrol arama çalışmaları" olaylarında bile arama gemisi Türkiye'den gitti ama sonuç ne oldu bilemiyorum :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    q0x bunu yazdı

Bence yanlış düşünüyorsunuz.

KKTC toprakları üzerinde, ekonomiyi devam ettirebilmek amacı ile ne kadar ihracat yapılabiliyor? Türkiye'nin askeri, ekonomik vs. yardımları dışında KKTC'nin en büyük geliri turizmdir, turisti getirmenin en iyi yolu da bu saydıklarından geçiyor. O çok müslümanız diye dolanan Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde bu olayların zaten biri bin para. KKTC'de olunca mı göze batıyor, anlayamadım :P Ayrıca Türkiye'ye KKTC'den ne gelir gelebilir ki, KKTC kendine yetebilen bir ülke olsa Türkiye'nin yardımına gerek kalmazdı. Son zamanlarda ortalığı karıştıran "Akdeniz'de petrol arama çalışmaları" olaylarında bile arama gemisi Türkiye'den gitti ama sonuç ne oldu bilemiyorum :P

Haklısınız hocam tam olarak ima etmek istediğim o değil. Yani kktc bize bağlı su pahalı yıkanırken belediyeyi arıyorsun araç geliyor depona su dolduruyor kumlu su ile yıkanıyorsun. Ama küçük kötü işlerimizi de orada görüyoruz ha bu da bir gerçek hocam

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Torpedo_XL ye katılıyorum ayrıca ;

kıbrıs Türklerinin hiç birir Türkiyeden memnun değil nedense öyle bir nankörlük içerisndeler istiyorlar yunanistana bağlanmak vs  bir çoğu bu fikirde 

gelecek hayallerinde hiç birinin Türkiye yer almıyor bile 

Nesini istiyorar hocam yunanistanın? Adamlar battı.

Türkiye çok iyi demiyorum da hani ne bileyim; battı adamlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Torpedo_XL ye katılıyorum ayrıca ;

kıbrıs Türklerinin hiç birir Türkiyeden memnun değil nedense öyle bir nankörlük içerisndeler istiyorlar yunanistana bağlanmak vs  bir çoğu bu fikirde 

gelecek hayallerinde hiç birinin Türkiye yer almıyor bile 

Nesini istiyorar hocam yunanistanın? Adamlar battı.

Türkiye çok iyi demiyorum da hani ne bileyim; battı adamlar.

yanlız doğru diyor. referandum filan yapsalar bizi kabul etmezler. daha önce olduda tc kıbrıs ok dedi rumlar hayır dedi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Bir gün gider krallıklarını topraklarımıza katarız kıbrıs fazla nazlanmasın.

Hurraaaaaaaaaaaaaaa :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

türkiyenin kara para aklama yeridir. devlette ülkeye sıcak para girişi olması için bazı şeylere göz yumar. birde kendi bünyesine katarsa israil ve bazı devletler için tehdit oluşturur buda bir faktör. büyük tepkilere verecek cevap bulamayacaklarından olabilir.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Benim soyleyeceklerimi aynen soyleyip beni yormadigin icin tesekkurler.
    Seni biri ile karistiriyorum gibi sanki. Diyarbekir'li bir arkadas vardi. Onu animsattin sanki.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 3512 Toplam Mesaj: 25