folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    y10 bunu yazdı

beyler ben zaten alıyorum , kayıt yenileme gibi bişiler yok di mi bişi yapmama gerek yok ?

onu soruyom ya mesela kredi alıcam başvurdum sadece bu seneyi mi ilgiendiriyor yoksa tüm üniversite yıllarını mı ? kyknın sitede açılmıyo okuyamıyorum resmi bilgileri

rapidhacker550 tarafından 29/Tem/13 14:07 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

birde hocalar şimdi başvurcam kredi çıkıcak diyelim ee ben hesap belirticekmiyim başvuru sırasında hiç hesap yok?

eğer şimdi değilse ne zaman hesabımı bildiricem adamlara?

bir de öğrenci için hesap işletim ücreti almayan hesap hangi bankanın var ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yok mu bilen ? :d ben bu sene başvursam kredi için seneye almak istemezsem ne yapacam ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Diyelimki lisans eğitimine bu sene bosna hersekte başladık(paralı) bu geri ödemesiz burslara başvurabiliyor muyuz? (bahsedilen öncelikli durumlara girmiyorum)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

MÜRİDLER KODU GİRİYORUM GİRİYORUM HATALI DİYO BUNUN Bİ YÖNTEMİ VARDI NEDİR BİLEN VARMI

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ulan varya hayatım şaka gibi lan ciddi ciddi salak salak gülüyorum sabahtan beri. Ne bursa başvurabiliyor muşum ne yurda ...

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

birde hocalar şimdi başvurcam kredi çıkıcak diyelim ee ben hesap belirticekmiyim başvuru sırasında hiç hesap yok?

kredi çıktığında notere gidiyorsun belli süresi vardı şu tarihte evrak başvurusu diye. 54 lira vermiştim ben. bu sene ne olur bilmem

sonra ziraat bankasına gidiceksin orada sana hesap açıyorlar başka bir hesaba gerek yok olmaz zaten yada ziraat hesabın varsa ona yönlendirme yaparlar.

her banka hesap işletim ücreti alıyor. ancak ziraat bankasından kredi alacağın hesaptan para kesmiyor. onu kullanabilirsin. 

ancak krediler ocakta yatacağından o zamana kadar ne yapacağım dersen ptt hesabı açtır kendine hemen. para transferi hem ucuz hemde hesap ücreti diye bişey yok.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yok mu bilen ? :d ben bu sene başvursam kredi için seneye almak istemezsem ne yapacam ?

imzaladığın sözleşme öğretim yılını kapsar. ama ben 1 sene alayım diğer sene almayayım dersen kesebiliyorsun.

ona göre borç ve faiz düzenleniyor tekrardan.

yalnız bildiğim kadarı ile bir kere iptal edersen tekrar alamıyorsun artık ona göre tercihini yap.

onun dışında her sene kayıt yenileme gibi bir durum yok.

ayrıca sanırım kazananlarında başvuruları başlamış gençler. dikkat edin geçmeden yapın

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hesap belirtmeye gerek yok hocam.

ziraat bankası olarak otomatik açılıyorlar zaten senin adına.

ayrıca yıllık ücreti yok öğrenci olduğun için.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 7189 Toplam Mesaj: 74