KYK Arasınıf Burs Başvuruları (Sonunda) Başladı - 2013
-
y10 bunu yazdı
beyler ben zaten alıyorum , kayıt yenileme gibi bişiler yok di mi bişi yapmama gerek yok ?
onu soruyom ya mesela kredi alıcam başvurdum sadece bu seneyi mi ilgiendiriyor yoksa tüm üniversite yıllarını mı ? kyknın sitede açılmıyo okuyamıyorum resmi bilgileri
rapidhacker550 tarafından 29/Tem/13 14:07 tarihinde düzenlenmiştir -
birde hocalar şimdi başvurcam kredi çıkıcak diyelim ee ben hesap belirticekmiyim başvuru sırasında hiç hesap yok?
eğer şimdi değilse ne zaman hesabımı bildiricem adamlara?
bir de öğrenci için hesap işletim ücreti almayan hesap hangi bankanın var ?
-
-
yok mu bilen ? :d ben bu sene başvursam kredi için seneye almak istemezsem ne yapacam ?
-
Diyelimki lisans eğitimine bu sene bosna hersekte başladık(paralı) bu geri ödemesiz burslara başvurabiliyor muyuz? (bahsedilen öncelikli durumlara girmiyorum)
-
MÜRİDLER KODU GİRİYORUM GİRİYORUM HATALI DİYO BUNUN Bİ YÖNTEMİ VARDI NEDİR BİLEN VARMI
-
Ulan varya hayatım şaka gibi lan ciddi ciddi salak salak gülüyorum sabahtan beri. Ne bursa başvurabiliyor muşum ne yurda ...
-
rapidhacker550 bunu yazdı
birde hocalar şimdi başvurcam kredi çıkıcak diyelim ee ben hesap belirticekmiyim başvuru sırasında hiç hesap yok?
kredi çıktığında notere gidiyorsun belli süresi vardı şu tarihte evrak başvurusu diye. 54 lira vermiştim ben. bu sene ne olur bilmem
sonra ziraat bankasına gidiceksin orada sana hesap açıyorlar başka bir hesaba gerek yok olmaz zaten yada ziraat hesabın varsa ona yönlendirme yaparlar.
her banka hesap işletim ücreti alıyor. ancak ziraat bankasından kredi alacağın hesaptan para kesmiyor. onu kullanabilirsin.
ancak krediler ocakta yatacağından o zamana kadar ne yapacağım dersen ptt hesabı açtır kendine hemen. para transferi hem ucuz hemde hesap ücreti diye bişey yok.
-
yok mu bilen ? :d ben bu sene başvursam kredi için seneye almak istemezsem ne yapacam ?
imzaladığın sözleşme öğretim yılını kapsar. ama ben 1 sene alayım diğer sene almayayım dersen kesebiliyorsun.
ona göre borç ve faiz düzenleniyor tekrardan.
yalnız bildiğim kadarı ile bir kere iptal edersen tekrar alamıyorsun artık ona göre tercihini yap.
onun dışında her sene kayıt yenileme gibi bir durum yok.
ayrıca sanırım kazananlarında başvuruları başlamış gençler. dikkat edin geçmeden yapın
-
hesap belirtmeye gerek yok hocam.
ziraat bankası olarak otomatik açılıyorlar zaten senin adına.
ayrıca yıllık ücreti yok öğrenci olduğun için.